αει

«Learning…from the Extremes!» INTERNATIONAL CONFERENCE – ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ / ΙΕΠ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

«Learning…from the Extremes!» INTERNATIONAL CONFERENCE – ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ / ΙΕΠ

Δελτίo Τύπου για τη διεξαγωγή διεθνούς συνεδρίου που συνδιοργανώνει το ΙΕΠ στο πλαίσιο του έργου «Learningfrom the Extremes!» (Μαθαίνοντας…από τα «άκρα»!). ΙΕΠ / Επικαιροποιημένος Οδηγός για την Έγκριση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Δράσεων, Εκπαιδευτικού Υλικού για τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων και Ερευνών

Στο πλαίσιο του έργου «Learning from the Extremes» (https://learningfromtheextremes.eu) το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, ως Συντονιστής του Έργου, συνδιοργανώνει με την Ελληνογερμανική Αγωγή και τη Science View, διεθνές συνέδριο (International Conference) με τίτλο: «Learning…from the Extremes!» (Μαθαίνοντας…από τα «άκρα»!) στην Αθήνα, στις 19 και 20 Ιανουαρίου 2024, στις εγκαταστάσεις της Ελληνογερμανικής Αγωγής στην Παλλήνη, Αττικής.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου παρουσιάζεται στον σύνδεσμο: https://learningfromtheextremes.eu/international-conference-programme/.

Δημοφιλή!!  Πρόσκληση για Συμμετοχή σε Επιμόρφωση για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Ενδοσχολικής Βίας και του Εκφοβισμού

Η γλώσσα του συνεδρίου είναι η αγγλική. Η συμμετοχή είναι χωρίς κόστος και απαιτείται εγγραφή στον σύνδεσμο: https://learningfromtheextremes.eu/lfe-international-conference-registration/.

Στους/Στις συμμετέχοντες/-ουσες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Ελληνογερμανικής Αγωγής, στην οδό Δημητρίου Παναγέα, ΤΚ 15351, στην Παλλήνη Αττικής, ενώ θα μεταδίδεται και ζωντανά μέσω διαδικτύου (livestreaming).

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του συνεδρίου: https://learningfromtheextremes.eu/international-conference/.

Δείτε όλο το Δελτίο Τύπου σε pdf

ΙΕΠ: ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΙΑΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω