asep

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ΔΑ/2023 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ (500) ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ΔΑ/2023 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ (500) ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ «ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ» ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ΔΑ/2023

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η υπ’ αριθ. 1ΔΑ/2023 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για την πλήρωση πεντακοσίων (500) οργανικών θέσεων του κλάδου Δικαστικής Αστυνομίας (Κατηγοριών  ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) του Αστυνομικού Τομέα της «Υπηρεσίας Δικαστικής Αστυνομίας» του Υπουργείου Δικαιοσύνης σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4963/2022 όπως τροποποιήθηκε με τον ν. 5049/2023.

Η Προκήρυξη 1ΔΑ/2023 έχει αναρτηθεί στο Πρόγραμμα “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” (ΑΔΑ: ΨΣΑΛΩ-2ΧΛ), στον διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου Δικαιοσύνης: www.ministryofjustice.gr και στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr), ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄).

Δημοφιλή!!  Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η 1ΓΤ/2024! Αιτήσεις 25/07 εως 08/08/24 - Διαδικασία Κατάταξης Εκπαιδευτικών Κατηγορίας Τ.Ε. για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Γενική Εκπαίδευση

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 10 Οκτωβρίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 19 Οκτωβρίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή οι ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους θα υποβληθούν, ταχυδρομικά στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση (ΚΕΦΑΛΑΙΑ Δ΄ και Ε΄).

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω