ΤΑΞΗ

Ενημέρωση / Β φάση πάνω από 7.300 προσλήψεις και Γ φάση περίπου 2.700 προσλήψεις | ανακοίνωσε ο Π. Μαρινάκης

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ενημέρωση / Β φάση πάνω από 7.300 προσλήψεις και Γ φάση περίπου 2.700 προσλήψεις | ανακοίνωσε ο Π. Μαρινάκης

Κυβερνητικος εκπρόσωπος κ. Π. Μαρινάκης

Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο – Ο συνολικός αριθμός του προσωπικού παράλληλης στήριξης θα φθάσει τις 20.000 Επικαιροποιημένος Οδηγός για τον νέο Αναπληρωτή εκπαιδευτικό 2023!!

Προσλήφθηκες αναπληρώτρια/ής; Περιμένεις πρόσληψη; Μάθε τα δικαιώματά σου!

Η κυβέρνηση διπλασιάζει τον αριθμό του προσωπικού παράλληλης στήριξης των μαθητών, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, καθώς διαπιστώθηκε ότι οι ανάγκες είναι αυξημένες κατά 30%.

Σύμφωνα με τον κ. Μαρινάκη, ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών βρήκαν τους κατάλληλους πόρους και έτσι θα γίνουν 7.300 προσλήψεις στις αρχές Οκτωβρίου και 2.700 στις αρχές Νοεμβρίου. Οι προσλήψεις θα αφορούν εκπαιδευτικούς, ειδικό βοηθητικό προσωπικό και νοσηλευτές. Πρακτικά υπερδιπλασιάζονται οι αρχικές προσλήψεις σε σχέση με αυτές του Σεπτεμβρίου καθώς θα πάνε από 9.500 σε 20.000 άτομα.

Βόμβα για τις προσλήψεις αναπληρωτών: Από 48.000 πέφτουν σε 30 με 35.000 οι πιστώσεις (ΕΣΠΑ, ΠΔΕ κτλ) της φετινής σχολικής χρονιάς


Επειδή εδώ στο e-wall προσπαθούμε όταν γράφουμε κάτι να ισχύει κιόλας και όχι ανα 5 μέρες να βγάζουμε άλλους αριθμούς.

Με σημερινή ανακοίνωση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ Μαρινάκης ξεκαθαρίζει το τοπίο του τι “ίσχυε σε αριθμούς” (αν θέλουμε το πιστεύουμε και αυτό) και τι προτίθεται τελικά να κάνει η κυβέρνηση και το ΥΠΑΙΘΑ για το θέμα των κενών!!

Δημοφιλή!!  Πρόγραμμα υπολογισμού μορίων και προυπηρεσίας αναπληρωτών/τριών: Νέα έκδοση!

Ανακοίνωσε εμμέσως πλην σαφώς τις πιστώσεις που έχει στη διάθεσή του το ΥΠΑΙΘΑ για Β και Γ φάση προσλήψεων αναπληρωτών και ενώ έχει εξαφανίσει προγράμματα που έτρεχαν στη β φάση όπως Ζεπ βθμιας, ΜΝΑΕ κτλ!!

Πιερακάκης για αποτύπωση κενών & προσλήψεις αναπληρωτών / Επεξεργάζονται νέο πρόγραμμα “κόφτη κενών” στο ΥΠΑΙΘΑ!

Οι φήμες που ακούγονται για αναπληρωτές, παράλληλες, οργανικές και η πραγματικότητα

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω