laptop g48ca36169 1280

Να δοθεί τώρα όση παράταση χρειάζεται για τις ηλεκτρονικές συμβάσεις και να γίνει δυνατή η ηλεκτρονική ανάληψη υπηρεσίας

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αριστοτέλης: Κυνισμός του ΥΠΑΙΘΑ με την ανάληψη υπηρεσίας για τους αναπληρωτές – να δοθεί τώρα όση παράταση χρειάζεται για τις ηλεκτρονικές συμβάσεις και να γίνει δυνατή η ηλεκτρονική ανάληψη υπηρεσίας για τους συναδέλφους/ισσες στις πληγείσες περιοχές.

Το Υπουργείο Παιδείας πρέπει να δώσει άμεσα παράταση για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί για την ψηφιακή σύμβαση των αναπληρωτών / η ψηφιακή επανάσταση του ΥΠΑΙΘΑ θα αργήσει λίγο ακόμα..
Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου Αριστοτέλη

Ούτε να το διανοηθεί το Υπουργείο πως συνάδελφοι-σσες θα χάσουν την πρόσληψη λόγω αδυναμίας λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Οι αναπληρωτές – τριες ούτως η άλλως μέσα σε μια κατάσταση άγχους  να βρουν σπίτι, να μετακομίσουν, να αναλάβουν υπηρεσία, να παρουσιαστούν στα σχολεία τους, δε μπορούν να κάθονται ανέστιοι πάνω από ένα pc και να δοκιμάζουν με τις ώρες εάν άνοιξε το σύστημα του “επιτελικού” Υπουργείου” Παιδείας ούτε μπορούν να διακινδυνεύουν την εργασία τους. Προσλήφθηκες αναπληρώτρια/ής; Περιμένεις πρόσληψη; Μάθε τα δικαιώματά σου!

Δημοφιλή!!  Ολοφάνερο το ενδεχόμενο να μην υπάρχουν αναπληρωτές στα σχολεία στο πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς

Την ίδια στιγμή χιλιάδες συναδέλφισσες και συνάδελφοι, δεν μπορούν να κάνουν ανάληψη υπηρεσίας στις περιοχές που έχουν πληγεί από την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης και κινδυνεύουν να χάσουν τα ημερομίσθιά τους μαζί με τα σπίτια τους!

Απαιτούμε τώρα να δοθεί όσο παράταση χρειάζεται για την αποδοχή της ψηφιακής σύμβασης και να γίνει δυνατή η ηλεκτρονική ανάληψη υπηρεσίας για τους συναδέλφους/ισσες στις πληγείσες περιοχές και όλες / όλους!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

 Η πρόεδρος                                      Η γραμματέας

                           Τάσσου Δήμητρα                               Πετροπούλου Έλενα

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. “Ο Αριστοτέλης”

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω