hands g9b9946d21 1920

ΠΑΣΑΔ / Α φάση αναπληρωτών – πάει για Παρασκευή λόγω καθυστερημένων διαδικασιών | ζήτημα πολιτικής ηγεσίας

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Όπως αναφέρει σε δημοσίευση του ο σύλλογος δασκάλων ΠΑΣΑΔ, δύσκολα θα τρέξει η α φάση αναπληρωτών αύριο λόγω καθυστερήσεων που παρατηρήθηκαν σε αποσπάσεις και προσθαφαιρέσεις κενών των διευθύνσεων/περιφερειών.

ΠΑΣΑΔ / Α φάση αναπληρωτών – πάει για Παρασκευή λόγω καθυστερημένων διαδικασιών | ζήτημα πολιτικής ηγεσίας

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΔ

ΑΔΕΙΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΣΠΑ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Αναπληρωτές – Διευκρινήσεις για τις Άδειες Μητρότητας / Γονικές Άδειες!

Οι περιφερειακές διευθύνσεις, αλλά και οι διευθύνσεις εκπαίδευσης ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ -παρότι έχει λήξει η προθεσμία που τους είχε δοθεί εδώ και μέρες- έκαναν προσθαφαιρέσεις στην καταχώριση των κενών τους στο σύστημα.
Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τον νέο γύρο αποσπάσεων που πραγματοποιήθηκε μόλις ΧΘΕΣ, καθιστά πολύπλοκο το θέμα του προσδιορισμού των λειτουργικών κενών, καθώς μεταβάλλονται καθημερινά.
ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ, λόγω των παραπάνω, εκτιμούμε πως είναι πολύ δύσκολο, έως αδύνατο, η Α’ φάση αναπληρωτών να “τρέξει” αύριο, παρά θα μετατεθεί για την Παρασκευή.
Να τονίσουμε πως η καθυστέρηση της διαδικασίας ΔΕΝ οφείλεται σε ολιγωρία των υπαλλήλων, αλλά είναι ζήτημα πολιτικής ηγεσίας. Άλλωστε, οι προθεσμίες φαίνεται πως τηρούνται κατά το δοκούν και για ακόμα μια φορά εις βάρος μας.
Ευχόμαστε ειλικρινά να ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΜΕ και αύριο να έχουμε την ανακοίνωση των ονομάτων των αναπληρωτών.
Για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε με νεότερη ανάρτηση.
ΠΑΣΑΔ
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω