AndroidiOS right

Magic Earth – Η νέα δωρεάν εφαρμογή που θέλει να “εκτοπίσει” τους χάρτες του Google Maps

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μια νέα εφαρμογή δορυφορικής πλοήγησης έχει αρχίσει να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος, απειλώντας τόσο τους χάρτες της Google όσο και τις αντίστοιχες υπηρεσίες που προσφέρει το Waze.

Σε αντίθεση λοιπόν με την ευρέως γνωστή εφαρμογή της Google, το Magic Earth υπόσχεται ότι όλα τα δεδομένα που συλλέγει από τους χρήστες της εφαρμογής είναι ανώνυμα.

Το Magic Earth είναι μια δωρεάν εφαρμογή πλοήγησης που χρησιμοποιεί δεδομένα OpenStreetMap. Προσφέρει μια ποικιλία λειτουργιών, όπως πλοήγηση turn-by-turn, χάρτες χωρίς σύνδεση, τρισδιάστατους χάρτες και πληροφορίες για την κυκλοφορία. Το Magic Earth εστιάζει επίσης στην προστασία της ιδιωτικής ζωής και δεν παρακολουθεί ούτε αποθηκεύει δεδομένα τοποθεσίας του χρήστη.

Ακολουθούν ορισμένα από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Magic Earth:

Πλεονεκτήματα:

Πλεονεκτήματα: Δωρεάν στη χρήση
Δεδομένα OpenStreetMap
Χάρτες χωρίς σύνδεση
3D χάρτες
Πληροφορίες κυκλοφορίας
Προστασία της ιδιωτικής ζωής
Μειονεκτήματα:

Δημοφιλή!!  Στο Gov.gr Wallet η Ασφαλιστική Ικανότητα των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ

Όχι τόσο γνωστές όσο άλλες εφαρμογές πλοήγησης
Ορισμένες λειτουργίες δεν είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες
Συνολικά, το Magic Earth είναι μια καλή επιλογή για τους χρήστες που αναζητούν μια δωρεάν εφαρμογή πλοήγησης με έμφαση στην προστασία της ιδιωτικής ζωής. Προσφέρει ποικιλία λειτουργιών και είναι εύκολη στη χρήση. Ωστόσο, δεν είναι τόσο γνωστή όσο άλλες εφαρμογές πλοήγησης, επομένως ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες.

Ακολουθούν ορισμένες πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με το Magic Earth:

Είναι διαθέσιμη για συσκευές Android και iOS.
Έχει γίνει λήψη πάνω από 10 εκατομμύρια φορές.
Έχει βαθμολογία 4,5 αστέρων στο Google Play Store.

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν εφαρμογή πλοήγησης με έμφαση στην προστασία της ιδιωτικής ζωής, σας συνιστώ να δοκιμάσετε το Magic Earth.

Αυτό σημαίνει ότι το Magic Earth θα λειτουργεί απρόσκοπτα ακόμη και σε εκείνες τις συσκευές που δεν διαθέτουν το μπουκέτο υπηρεσιών της Google.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω