OG Push Notifications@2x 2 1200x720 1

Ως τα τέλη του 2023 τα κριτήρια σύστασης και λειτουργίας των Ιδιωτικών Πανεπιστημίων!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Πιερρακάκης ανοίγει την πόρτα για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια με “κλειδί” – άρθρα 16 και 28 του Συντάγματος – το νομοσχέδιο έως το τέλος του 2023

Η αξιοποίηση του άρθρου 28 του Συντάγματος για τις διακρατικές συμφωνίες σημαίνει ότι θα αναγνωριστούν τα πτυχία των ξένων πανεπιστημίων που θέλουν να προχωρήσουν σε επενδύσεις στην Ελλάδα. Η παιδαγωγική μέθοδος του Φρενέ | Ο δάσκαλος που άφηνε τα παιδιά να ονειρεύονται \ Πρόταση Ταινίας!

Σχέδιο νόμου που θα προβλέπει τη δυνατότητα λειτουργίας ξένων πανεπιστημίων στην Ελλάδα επεξεργάζεται το υπουργείο Παιδείας και προβλέπεται να τεθεί προς ψήφιση μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, αποκαλύπτει η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το σχετικό νομοσχέδιο θα ” πατάει” πάνω στο άρθρο που έγραψε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για την ερμηνεία του Συντάγματος σχετικά με το άρθρο 16 και κατ’ επέκταση το άρθρο 28.

Δημοφιλή!!  Απάντηση σε Έγγραφο/Καταγγελία της Π.Ο.Σ.Υ.Π. - «Ανάρμοστη και αλαζονική συμπεριφορά του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Ανατολικής Αττικής». 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το εν λόγω σχέδιο νόμου θα περιλαμβάνει και τα κριτήρια που έχει θέσει η Εθνική Αρχή για την Ανώτατη Εκπαίδευση για την ίδρυση και λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων στη χώρα μας.

Εν τω μεταξύ, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας ανοίγει κύκλο επαφών με ξένες πρεσβείες και ιδρύματα του εξωτερικού.

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω