Screenshot 20230712 181419 Facebook

Άκυρο σε Μηταράκη και έφιππη αστυνομία από Μητσοτάκη

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Άμεσα κάηκε η εξαγγελία Μηταράκη για αστυνομικούς καουμπόηδες πάνω σε άλογα, πριν καλά καλά κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ήταν έτσι κι αλλιώς μια εξαγγελία εκτός τόπου και χρόνου, την ώρα που τα σώματα ασφαλείας έχουν πραγματικές ανάγκες και ελλείψεις να εμφανίζεται ένας υπουργός και να μιλάει για νέο σώμα έφιππων με φορλκλορικούς σκοπούς για παρελάσεις και φωτογραφίες. Και μάλιστα όλα αυτά με φιλοζωικές οργανώσεις στα κάγκελα, με πρόσφατο το συμβάν με το νεκρό άλογο στην Κέρκυρα και ότι ακολούθησε.

Μία κίνηση άκαιρη και στην ουσία φαιδρή που προφανώς έγινε για να κρυφτεί πίσω της η βασική είδηση που ήταν η επίσημη πια κατάργηση, της ήδη ανύπαρκτης, πανεπιστημιακής αστυνομίας. Για να μην γίνει είδηση λοιπόν η παραδοχή από μεριάς της κυβέρνησης της παντελώς αδιέξοδης και εντυπωσιο-κεντρικής πολιτικής της στο ζήτημα της πανεπιστημιακής αστυνομίας, εφευρέθηκε η ανοησία της έφιππης αστυνομίας.

Δημοφιλή!!  Επιστολή / Αναγκαίοι οι Αυξημένοι Διορισμοί Εκπαιδευτικών ΠΕ 70 το 2024 για την Ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Τουλάχιστον μαζεύτηκε γρήγορα από το πρωθυπουργικό γραφείο, όταν είδαν το γέλιο της αρκούδας που έπεφτε στα social media και συνειδητοποίησαν ότι η εφεύρεσή τους, κάνει μεγαλύτετη ζημιά, παρά καλό στην εικόνα τους.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η πρόταση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νότη Μηταράκη για τη σύσταση έφιππης ομάδας στην Ελληνική Αστυνομία, δεν έγινε αποδεκτή από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Βέβαι σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Νότης Μηταράκης δεν έκανε μία απλή εξαγγελία, αλλά προχώρησε στην υπογραφή Προεδρικού Διατάγματος που θα προωθηθεί για έγκριση, για τη δημιουργία Έφιππης Αστυνομίας, για τουριστικούς και τελετουργικούς λόγους στο κέντρο της Αθήνας.

Τέλος πάντων…και μη χειρότερα…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω