mobile gd76c32249 1920

Εταιρείες Τηλεπικοινωνίας: Οι τιμές των συμβολαίων θα αυξηθούν σε δυο μήνες με βάση τον πληθωρισμό!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Οι τιμές των συμβολαίων θα αυξηθούν σε δυο μήνες με βάση τον πληθωρισμό!!

Υπολογίζεται ότι η ενδεχόμενη τιμαριθμική αναπροσαρμογή θα τεθεί σε ισχύ σε περίπου δύο μήνες.

Οι Έλληνες συνδρομητές είναι οι μόνοι στην Ευρώπη που πληρώνουν το “τέλος κινητής τηλεφωνίας” ακόμη και στις συνδέσεις στο Διαδίκτυο

Τη δυνατότητα αναπροσαρμογής των υφιστάμενων συμβάσεων με τους καταναλωτές (τα λεγόμενα συμβόλαια) θα έχουν οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών, μετά την αλλαγή του Κανονισμού Γενικών Αδειών που προωθεί η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ). Ο “μύθος” των μεγάλων τραπεζικών αποταμιεύσεων των Ελλήνων / Το 72,5% των καταθετών έχει λογαριασμούς έως 1.000 ευρώ!

Αυτό γίνεται σε απάντηση ενός αιτήματος των τηλεπικοινωνιακών παρόχων προς την ΕΕΤΤ, το οποίο έχει διατυπωθεί εδώ και πολύ καιρό. Εκτιμάται ότι η δυνατότητα αναπροσαρμογής θα εφαρμοστεί σε περίπου δύο μήνες.

Δημοφιλή!!  Πρόγραμμα υπολογισμού μορίων και προυπηρεσίας αναπληρωτών/τριών: Νέα έκδοση!

Με βάση το κείμενο που η ΕΕΤΤ έχει θέσει τη ρήτρα αναπροσαρμογής σε δημόσια διαβούλευση για ένα μήνα (μέχρι τις 13 Ιουλίου):

Θα υπολογίζεται με βάση το ποσοστό πληθωρισμού του προηγούμενου ημερολογιακού έτους, όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Στατιστική Αρχή ως Δείκτης Τιμών Καταναλωτή (ΔΤΚ).
Μπορεί να εφαρμοστεί μία φορά ανά ημερολογιακό έτος, μετά την οριστικοποίηση του ετήσιου ρυθμού πληθωρισμού του προηγούμενου ημερολογιακού έτους.

Συμβουλές SaferInternet4Kids / Επικίνδυνες διαδικτυακές φιλίες!

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA): Πώς να διατηρήσετε τους λογαριασμούς σας στο διαδίκτυο ασφαλείς!!

Το νέο παραμύθι του AMBER Alert Europe για τη Διεθνή Ημέρα των Εξαφανισμένων Παιδιών

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω