ΚΟΣΜΟΣ E-wall

Συνέχεια στην προεκλογική εκμετάλλευση των ιδιωτικών σχολείων και των μαθητών τους – Ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ για την απαράδεκτη δήλωση Ζουράρι

Συνέχεια στην προεκλογική εκμετάλλευση των ιδιωτικών σχολείων και των μαθητών τους – Ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ για την απαράδεκτη δήλωση Ζουράρι

Φαίνεται πως κάποιοι επιμένουν να εμπλέκουν τα ιδιωτικά σχολεία και ιδίως τους μαθητές τους στην προεκλογική αντιπαράθεση. Πρόσφατα η ΟΙΕΛΕ ανέδειξε την προσπάθεια κυβερνητικών στελεχών να μετατρέψουν ορισμένα ιδιωτικά σχολεία σε χώρους …προεκλογικών συγκεντρώσεων.

Προχθές ήταν η σειρά του Βουλευτή Κ. Ζουράρι που καταφέρθηκε με απαράδεκτους, υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά μαθητών των ιδιωτικών σχολείων.

Σχετικά με τη δήλωση Ζουράρι υπήρξε η ακόλουθη τοποθέτηση του Προέδρου της ΟΙΕΛΕ Γ. Χριστόπουλου στα social media.

“Ως δάσκαλος, από τα χέρια του οποίου πέρασαν δεκάδες παιδιά, αλλά και ως Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ, θεωρώ απαράδεκτη την έκφραση που χρησιμοποίησε ο Κώστας Ζουράρις για τους μαθητές των ιδιωτικών σχολείων. Τα παιδιά δεν “ευθύνονται” ούτε για το όποιο οικονομικό status των οικογενειών τους ούτε για το πώς ορισμένοι γονείς τα μεγαλώνουν. Δεν επιλέγουν αυτά σε ποιο σπίτι θα γεννηθούν (και να σημειωθεί ότι πολλά ιδιωτικά σχολεία, ιδίως της γειτονιάς, απευθύνονται στο μέσο γονιό κι όχι στην ελίτ).

Ας αφήσουμε τα παιδιά έξω από την προεκλογική αντιπαράθεση. Δεν φταίνε σε τίποτα”.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

trending:

Δημοφιλή!!  Γ’ Φάση προσλήψεων στις καλένδες – Η Υπουργός Παιδείας εμπαίζει εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς – Πάνω από 5.000 τα κενά στην πρωτοβάθμια μόνο!!
Κύλιση στην κορυφή