board gf3e6b5248 1920

Εκκαθαρισμένοι πίνακες e-wall μετά από τους τελευταίους διορισμούς του 2022!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μετά και την ανακοίνωση για διορισμούς από την Υπουργό Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως, ανανεώσαμε τα αρχεία με τους εκκαθαρισμένους μας πίνακες ώστε να μπορείτε να δείτε τη θέση σας όλοι όσοι αναμένετε διορισμό.

 

*Δείτε εδώ την ανακοίνωση της Υπουργού Παιδείας περί διορισμών.

*Δείτε εδώ το άρθρο με τις οδηγίες και τους συνδέσμους για τους εκκαθαρισμένους μας πίνακες.

 

Υ.Γ: Οι πίνακές μας είναι αυτοί που είχαν εκκαθαριστεί και ανακοινωθεί τον Αύγουστο, μετά τους διορισμούς. Οπότε αν κάποιος έβρισκε τότε το όνομά του και τώρα όχι, δεν κάνει σωστή αναζήτηση. Συστήνεται η αναζήτηση από υπολογιστή. Η αναζήτηση από κινητό είναι εφικτή μόνο με χρήση κάποιου προγράμματος τύπου excel (πχ google sheets ή κάποιας άλλης εταιρείας). Παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες του άρθρου των πινάκων πριν αρχίσετε να στέλνετε μηνύματα ότι δεν βρίσκετε το όνομά σας.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

Ιωάννης Τάσιου

➡️Αναπληρωτής για χρόνια στη γενική αγωγή σαν ΠΕ70. Διορισμένος από το 2021 στο ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου. ➡️Πτυχιούχος του δημοσίου Πανεπιστημίου Κύπρου (UCY) - Επιστημών της Αγωγής - Δημοτική Εκπαίδευση. ➡️Κάτοχος ΜΑ Εκπαιδευτική Ηγεσία και Πολιτική του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. ➡️Φοιτητής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (HMU) - Διοίκηση Επιχειρήσεων (κατεύθυνση στον Τουρισμό).

Κύλιση προς τα επάνω