15 02 23 h yp paideias thriskevm

Συνέντευξη της Νίκης Κεραμέως στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδος” για set ρομποτικής, διαδραστικους πίνακες, αξιολόγηση, eSchool..

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η υπουργός παιδείας Ν. Κεραμεως ανέφερε ξανα ότι «χωρίς αξιολόγηση, δεν υπάρχει βελτίωση» και έκανε λόγο για «ιδεοληψίες» από μεριάς συνδικαλιστικών ηγεσιών

Συνέντευξη στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδος” με τους Δημήτρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη.

 

Οι εκπαιδευτικοί λένε “ναι” στην ανάγκη να ενισχυθεί το σχολείο για να προσφέρει σύγχρονη μόρφωση σε όλα τα παιδιά. Ένα σχολείο των ίσων και των πολλών, χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς.

Οι εκπαιδευτικοί της χώρας μας μορφώνουν τα παιδιά μας με χίλιες δυσκολίες και σε συνθήκες απαξίωσης του έργου τους.

Με έλλειψη παιδαγωγικών μέσων και εκπαιδευτικών, απαρχαιωμένα εργαστήρια, ασυντήρητες ή επικίνδυνες σχολικές υποδομές, ανύπαρκτη επιμόρφωση και με μισθούς εξαθλίωσης που σε περίοδο τέτοιας εκτόξευσης τιμών, γίνονται και προσβλητικοί.

Δημοφιλή!!  Πιερρακάκης στον ΣΚΑΪ: Κάθε χρόνο θα έχουμε μόνιμους διορισμούς χωρίς γραπτό ΑΣΕΠ (ακόμη)! Δόθηκε έμφαση σε Δβθμια - ΕΑΕ και ΕΕΠ ΕΒΠ φέτος.

Η κυβέρνηση και η χειρότερη υπουργός παιδείας εδώ και δεκαετίες, θέλει να επιβάλει στους εκπαιδευτικούς μας αναχρονιστικές, κομματικές και τιμωρητικές αξιολογήσεις, επιθεωρητές μπαμπούλες και παιδαγωγικά πρότυπα περασμένων εποχών.

Επιδιώκουν δυσμενείς κατηγοριοποιήσεις σχολείων και εκπαιδευτικών-αφορμή για νέες περικοπές αμοιβών- και ομηρία των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών των 737 ευρώ.

 

Σύλλογος Πύργου Αρχαίας Ολυμπίας: Ανοιχτή επιστολή προς τους γονείς!!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω