ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ & ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ – ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ

Στις 16 Φεβρουαρίου θα δοθούν από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις εκπαίδευσης τα οργανικά κενά, ώστε να πραγματοποιηθούν οι μεταθέσεις Γενικής και Ειδικής Αγωγής από περιοχή σε περιοχή. Υπολογίζεται ότι οι μεταθέσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ θα ανακοινωθούν στα μέσα Μαρτίου.
Τα κενά που θα προκύψουν από την ανωτέρω διαδικασία θα προστεθούν στα υπάρχοντα κενά κάθε διεύθυνσης και θα δοθούν για τις μεταθέσεις εντός ΠΥΣΠΕ και για τις οριστικές τοποθετήσεις των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών.
Ανακοινώθηκαν από τη ΔΙΠΕ Ηρακλείου οι προσωρινοί πίνακες μοριοδότησης των εντός ΠΥΣΠΕ μεταθέσεων και των οριστικών τοποθετήσεων. Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά ένσταση από 7/2 έως 10/2 και ώρα 15:00! Μετά την εξέταση των ενστάσεων από το ΠΥΣΠΕ θα αναρτηθούν οι οριστικοί πίνακες και τα οργανικά κενά. Υπενθυμίζουμε ότι η διαδικασία είναι κοινή για όσους αιτούνται μετάθεση εντός ΠΥΣΠΕ, τους νεοδιόριστους του 2022 και για οσους έρθουν με μετάθεση από αλλά ΠΥΣΠΕ!
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΚΕΝΑ;
Τα πιθανά κενά προκύπτουν από την επεξεργασία των αιτήσεων μετάθεσης και δίνονται εφόσον μετατεθεί αυτός που έχει κάνει αίτηση.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

Τηλέμαχος Παπαδόπουλος

Παπαδόπουλος Τηλέμαχος Δάσκαλος, Αιρετός ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου Αντιπρόσωπος στη Γ.Σ ΔΟΕ

Κύλιση προς τα επάνω