Για Αύριο 2/2, 9.30 ορίστηκε(επιτέλους) ΔΣ της ΔΟΕ για τη μάχη ενάντια στον επιθεωρητισμό

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το αρχικό πλάνο στο οποίο κινούταν η ΔΟΕ που θα μπορούσε να περιγραφεί με 4 λέξεις(τα ζώα μου αργά), φαίνεται πως ανατρέπεται κάτω από τις έντονες πιέσεις του κόσμου της εκπαίδευσης. Θυμίζουμε πως ενώ από αυτή τη βδομάδα οι νέοι σύμβουλοι σε Κρήτη, Αιγαίο, και Πελοπόννησο “πιάνουν δουλειά” και ξεκινούν να αξιολογούν νεοδιόριστους… η ΔΟΕ είχε σκοπό να συζητήσει το θέμα σε ολομέλεια προέδρων στις 20/2! Κατόπιν εορτής, ενώ παράλληλα προκήρυξε γενικές συνελεύσεις.

Τελικά αύριο στις 2/2 προγραμματίστηκε διοικητικό συμβούλιο και αν κρίνουμε από τις επίσημες ανακοινώσεις των παρατάξεων συγκεντρώνεται η απαραίτητη πλειοψηφία, ώστε να ανακοινωθούν οι πρώτες αγωνιστικές αποφάσεις της ομοσπονδίας. Αν σταθούν στο ύψος τους λοιπόν και δεν υπαναχωρήσει κάποια παράταξη, θα έχουμε ενδεχομένως απόφαση για απεργιακή κινητοποίηση στα μέσα Φλεβάρη, κήρυξη απεργίας/αποχής από τις διαδικασίες ατομικής αξιολόγησης, ενδεχομένως επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας για τη στιγμή που ο αξιολογητής μπαίνει σε κάποια τάξη. Όλα αυτά αν οι παρατάξεις ψηφίσουν σύμφωνα με όσα αναγράφουν στις επίσημες ανακοινώσεις τους. Ίδωμεν..

Δημοφιλή!!  Διεξαγωγή συνεντεύξεων εκπαιδευτικών υποψήφιων για απόσπαση με σκοπό την κάλυψη θέσεων διδακτικού προσωπικού στα Ευρωπαϊκά Σχολεία

Να θυμίσουμε πως η πίεση που ασκήθηκε σε ομοσπονδία και παρατάξεις ήταν μεγάλη και ίσως λειτούργησε καταλυτικά για την επίσπευση. Είχαμε συγκέντρωση εκατοντάδων υπογραφών με εκπαιδευτικούς να εκπέμπουν SOS, αμέτρητα καλέσματα συλλόγων για άμεσα μέτρα και φυσικά αναβρασμό σε πολλά σχολεία, ιδιαίτερα στις περιοχές πρώτης εφαρμογής των διαδικασιών ατομικής αξιολόγησης.

Ακολουθούν ενδεικτικές ανακοινώσεις από συλλόγους εκπαιδευτικών που καλούσαν τις ομοσπονδίες να δράσουν:

Άμεσα μέτρα για το μπλοκάρισμα της ατομικής αξιολόγησης

Σ. Ε. Π. Ε. Αμαρουσίου ΕΝΑΝΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω