Γραπτός ΑΣΕΠ Δημοσίου: Σάββατο 4 Μαρτίου ο πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός – Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 43 Περιφερειακές Ενότητες

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Στις 4 Μαρτίου 2023 θα πραγματοποιηθεί ο γραπτός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις στο Δημόσιο.

Με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Διαγωνισμού (ΚΕΔ) της πρόσκλησης-προκήρυξης 2Γ/2022, ο γραπτός διαγωνισμός που αφορά στην διαδικασία κατάταξης υποψηφίων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε πίνακα βαθμολογίας θα διεξαχθεί το Σάββατο, 4 Μαρτίου 2023.

Τα εξεταστικά κέντρα, στα οποία θα διαγωνιστούν οι υποψήφιοι καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων, θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ενημέρωση του Α.Σ.Ε.Π..

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν σε γνώσεις γενικού περιεχομένου και σε δοκιμασία δεξιοτήτων και εργασιακής αποτελεσματικότητας.

 

  1. Η εξέταση και των δύο μαθημάτων θα γίνει με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών.
  2. Οι συντελεστές βαρύτητας είναι 50% για κάθε μάθημα.
  3. Η βαθμολογία της γραπτής διαδικασίας ορίζεται σε κλίμακα από 1-100 και επιτυχόντες θα είναι όσοι περάσουν τη βάση που ορίστηκε στις 55 μονάδες για κάθε μάθημα συνολικά.
  4. Οι επιτυχόντες θα μπουν σε πίνακα βαθμολογίας ανά κατηγορία και κλάδο, προκειμένου να συμμετάσχουν, σε δεύτερο στάδιο, σε προκηρύξεις πλήρωσης θέσεων αντίστοιχων κλάδων σε φορείς του Δημοσίου – κεντρική διοίκηση, Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, ανεξάρτητες αρχές, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ, υπό την εποπτεία υπουργείου και ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού.
  5. Από το σύνολο των θέσεων, οι 3.502 προορίζονται για επιτυχόντες κατηγορίας ΠΕ, οι 1.565 για επιτυχόντες κατηγορίας ΤΕ και 57 θέσεις για Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό (ΕΕΠ).
  6. Η αναλυτική κατανομή των θέσεων ανά φορέα, έδρα, κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα θα πραγματοποιηθεί με τις προκηρύξεις του δεύτερου σταδίου.
Δημοφιλή!!  Στάλθηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο η Προκήρυξη 2ΓΔ/2024 για Νέους Πίνακες από το ΑΣΕΠ

 

ΕΡΤ

 

ΕΚΔΟΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ΕΑ/2022

Διαφορές 3ΕΑ/2022 και 1Γ/2022 όσον αφορά την πιστοποίηση χρήσης Η/Υ:

Προκηρύξεις γενικής: Έτοιμες για το Εθνικό Τυπογραφείο οι δύο προκηρύξεις

Δεκτές οι βεβαιώσεις κτήσης μεταπτυχιακών τίτλων στην Ειδική Αγωγή στο πλαίσιο της προκήρυξης 3ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ για την κατάρτιση των νέων αξιολογικών πινάκων αναπληρωτών

Οδηγοί: ΑΣΕΠ, Παραβόλου, ΟΠΣΥΔ, βοηθητικά αρχεία

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω