ΕΒΠ: Βγαίνουν οι οριστικοί πίνακες ΑΣΕΠ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες του proson.gr, εντός του μήνα σχεδιάζει το ΑΣΕΠ, να εκδώσει τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 1ΕΑ/2022, που αφορά τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψηφίων μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Πλατφόρμα blod για να παρακολουθήσεις δωρεάν 6.000 διαλέξεις διακεκριμένων Ελλήνων

 

Αφού το ΑΣΕΠ προχώρησε, μέσα στον Δεκέμβριο, στην κλήρωση των ισοβαθμούντων εκπαιδευτικών, είναι έτοιμο για να εκδώσει, εντός του Ιανουαρίου, τους οριστικούς πίνακες κατάταξης της 1ΕΑ/2022.

Οι δύο προκηρύξεις της Γενικής

Έτοιμες να «φύγουν» για το Εθνικό Τυπογραφείο είναι, οι δύο προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που θα «ανοίξουν» τους πίνακες εκπαιδευτικών γενικής παιδείας.

Σύμφωνα με έγγραφο του ΑΣΕΠ οι δύο προκηρύξεις θα έχουν αριθμό 1ΓΕ/2023 και 2ΓΕ/2023 και θα απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς και δασκάλους της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στόχος του ΑΣΕΠ είναι να εκδώσει τις δύο προκηρύξεις τους πρώτους δύο μήνες του 23.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω