Μαύρο λόγκο

Συντονιστικο Αναπληρωτών: 12 Δεκέμβρη πανελλαδική μέρα δράσης στο ΥΠΑΙΘ και στις διευθύνσεις της χώρας!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αιτία πολέμου η επιδίωξη του ΥΠΑΙΘ για ανάκληση των διορισμών αν δεν υποταχθούμε στην ατομική αξιολόγηση!

Ως εδώ με την κοροϊδία των συμβάσεων λίγων μηνών, το αέναο κυνήγι προσόντων και την προκλητική «δόκιμη» περίοδο! Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους και όλες!
Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια όσο παίζουν παιχνίδια με τις ζωές μας. Το ΥΠΑΙΘ ομολογεί απροκάλυπτα ότι η περιβόητη αξιολόγηση είναι τιμωρητική και μάλιστα η τιμωρία ξεκινά πριν ακόμα εφαρμοστεί. Ήρθε η ώρα η οργή μας να ξεχειλίσει και πάλι τους δρόμους.
Η οργή για τον εμπαιγμό των 25.000 νεοδιόριστων, η οργή για τους απορριφθέντες για κάθε λογής αφορμή που βρίσκονται απολυμένοι/ες την στιγμή που οι πίνακες του προσοντολογίου είναι άδειοι από υποψήφιους και τα σχολεία άδεια από εκπαιδευτικούς, η οργή για το προσοντολόγιο του Γαβρόγλου που συνθλίβει τις ζωές μας και μας υποχρεώνει να συγκεντρώνουμε αενάως πρόσθετα πτυχία και μόρια που ποτέ δεν είναι επαρκή, ανοίγοντας και πάλι τη συζήτηση για εξετάσεις ΑΣΕΠ!
Μονιμοποίηση ΤΩΡΑ όλων των αναπληρωτ(ρι)ών αποκλειστικά με βάση το πτυχίο και ολόκληρη την προϋπηρεσία! Κατάργηση του νόμου Γαβρόγλου για το προσοντολόγιο!

ΟΥΤΕ σκέψη για διαγωνισμό ΑΣΕΠ!

Άμεση μονιμοποίηση χωρίς ΚΑΜΙΑ προϋπόθεση ΟΛΩΝ των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών

 

Δημοφιλή!!  Ανάλυση Διορισμών Εκπαιδευτικών από τον Πατρέα: Λογιστικά Ζητήματα, Αδικίες και "Κανιβαλισμός"

Συντονιστικο Αναπληρωτών

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω