φως

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Ε.Ε.Π.Ε.Κ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ – απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων & όλων των ειδικοτήτων

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Σε συνέχεια των πολυδιάστατων δράσεων της Επιστημονικής Ένωσης για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ), με χαρά σας ανακοινώνουμε την υλοποίηση ενός νέου ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ επιμορφωτικού μας προγράμματος ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (350 ωρών) για το 2022 – 2023. Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε πληροφορίες για το επιμορφωτικό πρόγραμμα της Ε.Ε.Π.Ε.Κ. που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων & όλων των ειδικοτήτων (Α/θμιας, Β/θμιας, Γ/θμιας Εκπ/σης, ΣΔΕ, ΙΕΚ, κλπ., Mέλη της ΕΕΠΕΚ όλης της Ελλάδας, Φοιτητές – Αποφοίτους, Εκπαιδευτές Ενηλίκων, κ.λπ.) με θέμα: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ“.

 

Τρέχοντα Σεμινάρια Μεγάλης Διάρκειας

Για να μπορέσετε να δείτε τα Σεμινάρια Μεγάλης Διάρκειας στο λογαριασμό σας για να τα επιλέξετε, θα πρέπει να είστε πλήρες μέλος (δηλαδή να έχετε πληρώσει τη συνδρομή σας για να γίνετε μέλος της ΕΕΠΕΚ)

 

Δημοφιλή!!  AI_ducation Festival: Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση | Δωρεάν Εργαστήρια

https://www.eepek.gr/el/draseis/trexonta-seminaria

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ [3.50 MB]

Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω