ΟΔΗΓΙΕΣ

Οδηγός MySchool – βήμα βήμα, Πως δημιουργώ τα τμήματα; Πως κάνω ανάθεση μαθημάτων στους εκπαιδευτικούς; Πως δημιουργώ ομάδες συνδιδασκαλίας Πως δημιουργώ το ωρολόγιο πρόγραμμα;….

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το myschool είναι ένα ενιαίο πληροφοριακό σύστημα με στόχο τη μηχανογραφική υποστήριξη των σχολικών μονάδων και των διοικητικών δομών της εκπαίδευσης στην Ελληνική επικράτεια. Η σύνδεση στο σύστημα πραγματοποιείται μέσω του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου. Η ταυτοποίηση των χρηστών γίνεται μέσω της Κεντρικής Υπηρεσίας Πιστοποίησης του ΠΣΔ, αλλά τα στοιχεία εισόδου του Myschool διαφοροποιούνται από εκείνα της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

  • Πως δημιουργώ τα τμήματα;

 

 

  • Πως κάνω ανάθεση μαθημάτων στους εκπαιδευτικούς;

 

 

  • Πως δημιουργώ ομάδες συνδιδασκαλίας

 

 

  • Πως δημιουργώ το ωρολόγιο πρόγραμμα;

 

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ [437.97 KB]

Δημοφιλή!!  To δράμα των προερχόμενων από την ιδιωτική εκπαίδευση αναπληρωτών – Νέα πρωτοβουλία της ΟΙΕΛΕ στο Υπουργείο Παιδείας
  • Πως καταχωρίζω αίτημα άδειας ή απουσίας;

  • Πως κάνω αίτημα μετεγγραφής μαθητή/τριας;

ΠΗΓΗ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω