ΣΑΚΕΑ για τρίμηνες συμβάσεις

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

 « Περί Τρίμηνων Συμβάσεων»

Κατά τη διάρκεια της σχολική χρονιάς 2021-2022 η εκπαιδευτική κοινότητα παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον το σύνολο των προσλήψεων αναπληρωτών και δη με τρίμηνη σύμβαση, εν όψει της πανδημίας. 

Με βάση τα στοιχεία των προσλήψεων των εκπαιδευτικών, τα οποία είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας έγινε αντιληπτό πως οι κανονικές συμβάσεις των αναπληρωτών έιχαν αντικατασταθεί σε μεγάλο βαθμό με τους αναπληρωτές τρίμηνης σύμβασης. 

 

Με γνώμονα την προάσπιση των δικαιωμάτων όλων των αναπληρωτών, ως σύλλογος Σ.Α.Κ.Ε.Α ήμασταν από τους πρώτους συλλόγους που επιδιώξαμε να υποστηρίξουμε όλους τους αναπληρωτές, ανεξαρτήτως βαθμίδας, με στοιχεία που προσκομίσαμε στο Υπουργείο Παιδείας για τοποθετήσεις, αλλά και σχετικές εισηγήσεις, ενώ παράλληλα επιδείξαμε σε έντονο βαθμό ενδιαφέρον με αλλεπάλληλες επικοινωνίες και επαφές,.

Δημοφιλή!!  Πρόγραμμα υπολογισμού μορίων και προυπηρεσίας αναπληρωτών/τριών: Νέα έκδοση!

Επιπλέον σαν σύλλογος στηρίξαμε την προσπάθεια όλων των συναδέλφων να κινηθούν νομικά ανεξαρτήτως βαθμίδας κάνοντας τις επαφές με δικηγόρο συνεργάτη του συλλόγου πετυχαίνοντας χαμηλή τιμή.

 

Ευελπιστούμε έπειτα και από τις εισηγήσεις μας,  πως τη φετινή χρονιά δε θα συνεχίσει να ισχύει η πρόσληψη τρίμηνων συμβάσεων (κατα την διάρκεια της χρονιάς).

Παραμένουμε πάντα δίπλα στον αναπληρωτή, με γνώμονα μια αναβαθμισμένη δημόσια δωρεάν εκπαίδευση .

 

                                                          Σύλλογος Σ.Α.Κ.Ε.Α  

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω