Σχολεία: Αρχίζουν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα Λύκεια – Πότε κλείνουν Γυμνάσια, Δημοτικά & Νηπιαγωγεία

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα 23 Μαΐου, οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα Λύκεια – Μία εβδομάδα έχει μείνει για τη λήξη της σχολικής χρονιάς στα Γυμνάσια

Η τελευταία ημέρα μαθημάτων για τους μαθητές και τις μαθήτριες των τριών τάξεων των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων, ημερησίων και εσπερινών, ήταν η Παρασκευή 20 Μαΐου. Από σήμερα, Δευτέρα 23 Μαΐου, στα σχολεία αυτά ξεκινούν οι απολυτήριες και προαγωγικές εξετάσεις, ενώ, τα Γυμνάσια και τα Δημοτικά συνεχίζουν κανονικά τα μαθήματά τους.

Τη Δευτέρα, 23 Μαΐου, ξεκινούν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 15 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα για τις Πανελλήνιες 2022

Νωρίτερα από πέρσι θα διεξαχθούν αυτή τη χρονιά οι Πανελλήνιες 2022. Για τους μαθητές και μαθήτριες των ΓΕΛ έχουν προγραμματιστεί στις 3-10 Ιουνίου, ενώ για τους αποφοίτους των ΕΠΑΛ στις 2-17 Ιουνίου. Τα Ειδικά Μαθήματα θα εξεταστούν 18-30 Ιουνίου.

Πότε κλείνουν Γυμνάσια και Δημοτικά

Η αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη της σχολικής χρονιάς έχει αρχίσει και στα Γυμνάσια, με την τελευταία ημέρα μαθημάτων να είναι η 30η Μαΐου. Οι εξετάσεις στο Γυμνάσιο θα διεξαχθούν 1-15 Ιουνίου.

Δημοφιλή!!  Απάντηση σε Έγγραφο/Καταγγελία της Π.Ο.Σ.Υ.Π. - «Ανάρμοστη και αλαζονική συμπεριφορά του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Ανατολικής Αττικής». 

Τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία θα κλείσουν αργότερα, στις 15 Ιουνίου.

Σχολεία: Αρχίζουν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα Λύκεια – Πότε κλείνουν Γυμνάσια, Δημοτικά & Νηπιαγωγεία

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω