ΜΑΘΗΣΙΑΚΕς ΔΥΣΚΟΛΙΕς ΣΧΟΛΕΙΟ2

E-learning πλατφόρμα SAFE WATER SPORTS – Ασφάλεια στη θάλασσα, στα θαλάσσια σπορ & στο κολυμβητήριο

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

E-learning πλατφόρμα SAFE WATER SPORTS – Ασφάλεια στη θάλασσα, στα θαλάσσια σπορ & στο κολυμβητήριο

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί καλή σας χρονιά,

Με χαρά θέλουμε να σας ενημερώσουμε για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και την e-learning πλατφόρμα που έχει δημιουργήσει το Safe Water Sports για την ασφάλεια στη θάλασσα, τα θαλάσσια σπορ και το κολυμβητήριο το οποίο βρίσκεται και στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων και μπορείτε να το υλοποιήσετε για τη σχολική χρονιά 2023-2024.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα (e-learning) για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, με την έγκριση του Υπ. Παιδείας, λειτουργεί ως συμπληρωματική των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων και περιλαμβάνει περισσότερες από 50 προτεινόμενες διαδραστικές δραστηριοτήτες όπου οι μαθητές μαθαίνουν για την ασφάλειά τους στη θάλασσα, τα θαλάσσια σπορ και το κολυμβητήριο.

Οι δραστηριότητες του προγράμματος είναι διαθεματικές (πχ. καλλιτεχνικά, γλώσσα, κοινωνική αγωγή, γεωγραφία, φυσική, ξένη γλώσσα κλπ) και μπορούν να υλοποιηθούν στα πλαίσια του σχολικού προγράμματος, οποιαδήποτε χρονική στιγμή κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Erasmus+ Οδηγός Προγράμματος 2023: Τι είναι το Erasmus+; Ποιοι είναι οι στόχοι ERASMUS+;

Τρόπος εγγραφής:
http://e-learning.safewatersports.gr/el/normal/31217/RegisterLogin

Τρόπος σύνδεσης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα:
1. Κάνετε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://e-learning.safewatersports.gr/el/normal/academy
2. Πατάτε Σύνδεση από το μενού στα δεξιά
3. Εισάγετε το username (email) και τον κωδικό (password) που έχετε ορίσει εσείς.
4. Kάνετε κλικ στο Είσοδος.

Δημοφιλή!!  AI_ducation Festival: Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση | Δωρεάν Εργαστήρια

Μόλις συνδεθείτε στην πλατφόρμα θα δείτε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τις ενότητες με τις υποενότητες που περιλαμβάνει αυτό.

Τι χρειαζόμαστε από εσάς:
Ανέβασμα φωτογραφιών!!! (χωρίς φυσικά να φαίνονται τα πρόσωπα των παιδιών, αλλά από τις δραστηριότητες που θα κάνετε, το υλικό που θα σας δώσουν, την προβολή βίντεο μέσα στη τάξη κ.ά.)

Πώς γίνεται αυτό:
1. Στην πλατφόρμα και την αρχική σας σελίδα, αριστερά στο μενού κάνετε κλικ στο Ανάρτηση εργασιών.
2. Επιλέγετε την ενότητα  που επιθυμείτε από το σήμα + δεξιά και την υποενότητα που αντιστοιχεί το υλικό που θέλετε να ανεβάσετε πατώντας αριστερά το νούμερο της δραστηριότητας.
3. Ανεβάζετε μία μία φωτογραφία ή ο,τιδήποτε θελήσετε και δίνετε τίτλο διαφορετικά ανεβάζετε ζιπαρισμένο αρχείο αρκεί να μην είναι μεγάλο σε χωρητικότητα και πατάτε Αποθήκευση.
4. Να θυμάστε πως πάντα θα πρέπει να μπαίνετε από chrome browser!

Δημοφιλή!!  Δράση Εθελοντικών Διαδικτυακών Μαθημάτων 2024-2025: Δωρεάν Εξ Αποστάσεως Σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς

ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΑΛΑΣΣΟΦΥΛΑΚΩΝ
Στο τέλος της χρονιάς βραβεύουμε 1 σχολείο ανά Περιφέρεια σε Ελλάδα και Κύπρο στο Ετήσιο Συνέδριο Θαλασσοφυλάκων το οποίο πραγματοποιείται στο Πλωτό Μουσείο Νεράιδα με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση!

Συμπληρωματικά με το e-learning, μπορείτε να υλοποιείτε και τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων ή τις εκπαιδευτικές βαλίτσες που έχει δημιουργήσει ο Οργανισμός και να ανεβάζετε φωτογραφίες.

Aν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Ελίζα Καραμπετιάν-Νικοτιάν στο [email protected] ή στο 2108029428.

Σας ευχαριστούμε, σας ευχόμαστε καλή αρχή και περιμένουμε τις δικιές σας φωτογραφίες!!!!

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω