8438a91a 1a13 4738 a874 aa6ba385eb24

Λειτουργικές δαπάνες / Συνάντηση της ΠΟΣΥΠ με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Θόδωρο Λιβάνιο

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Συνάντηση της ΠΟΣΥΠ με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Θόδωρο Λιβάνιο.

Η ΠΟΣΥΠ σήμερα συναντήθηκε με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Λιβάνιο, του κατέθεσε υπόμνημα και συζήτησε μαζί του  για το  δίκαιο  και εύλογο αίτημα της Ομοσπονδίας μας, αυτό της ύπαρξης αυτόνομων προϋπολογισμών στις 116 Διευθύνσεις Εκπαίδευσης όλης της χώρας για τις πάγιες και λειτουργικές τους δαπάνες.

Οι ανωτέρω δαπάνες μέχρι σήμερα εξυπηρετούνται, κατά παράδοξο τρόπο,  από τις αιρετές Περιφέρειες, με αποτέλεσμα οι Υπηρεσίες μας πολλές φορές να αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα λειτουργίας.

Η συζήτηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, ο Υπουργός αναγνώρισε το εύλογο του αιτήματός μας και δεσμεύτηκε να εξετάσει το ζήτημα άμεσα, με τα συναρμόδια Υπουργεία Παιδείας και Οικονομικών, όπως και να μας ενημερώνει σε κάθε φάση της διαδικασίας.

Η ΠΟΣΥΠ που στην συνάντηση εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της κ. Φωτιάδη και την Πρόεδρο της ΕΝΕΡΥΠ κ. Μεσολογγίτου, δήλωσε στον κ. Υπουργό την βούληση και την δυνατότητα της να συνδράμει σε κάθε φάση της διαδικασίας αυτής, ώστε επιτέλους να βρεθεί λύση στο τεράστιο αυτό πρόβλημα των Υπηρεσιών μας.

Δημοφιλή!!  Δ.Ο.Ε. / Στις νέες απειλές του Γ.Γ. του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. απαντάμε με την αποφασιστικότητά μας  να υπερασπίσουμε το δημόσιο σχολείο και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας!

Το Δ.Σ. της ΠΟΣΥΠ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ / Π.Ο.Σ.Υ.Π.

Γ.Σ.Ε.Ε. – Οδηγός Εργασιακών Δικαιωμάτων / «Γνωρίζω & Διεκδικώ τα Δικαιώματά μου»!

ΔΟΕ: Βήματα για απεργία / αποχή από την αξιολόγηση – Γνωμοδότηση νομικής συμβούλου για απεργία / αποχή από την αξιολόγηση – Δήλωση συμμετοχής στην απεργία – αποχή

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω