asep 1

ΑΣΕΠ / ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΕΝΕΝΗΝΤΑ (90) ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟΝ Ο.Σ.Ε. Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1/2022

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΕΝΕΝΗΝΤΑ (90) ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟΝ Ο.Σ.Ε. Α.Ε.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1/2022

Την πρώτη πρακτική δοκιμασία είχαν τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024 στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος Α.Ε. (Ο.Σ.Ε. Α.Ε.), οι υποψήφιοι για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας ενενήντα (90) συνολικά θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των ειδικοτήτων (ΔΕ Προσωπικού Ελιγμών Κλειδούχων, ΔΕ Σταθμαρχών, ΔΕ Τεχνιτών Ηλεκτρονικών, ΔΕ Τεχνιτών Ηλεκτρολόγων, ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 37 του ν.4903/2022, στον εν λόγω φορέα.

Για την επιλογή των υποψηφίων που καλούνται για πρακτική δοκιμασία, ο ΟΣΕ, με τη συμβολή και παροχή τεχνογνωσίας από το ΑΣΕΠ, εξέτασε περίπου 10.000 αιτήσεις.

Δημοφιλή!!  Εκδοση των προκηρύξεων 1ΓΤ/2024 και 2ΓΔ/2024 για την πρόσληψη υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Έχουν ήδη εξεταστεί υποψήφιοι για την κάλυψη νευραλγικών ειδικοτήτων (Σταθμάρχες, Τεχνίτες Ηλεκτρονικοί, Τεχνίτες Ηλεκτρολόγοι) ενώ θα συνεχιστούν οι πρακτικές δοκιμασίες για το Προσωπικό Ελιγμών Κλειδούχων και Χειριστών Μηχανημάτων Έργου.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω