ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Ανακοίνωση της UNESCO για την κυκλοφορία της ελληνικής έκδοσης του “Guidance on Generative AI in Education and Research”

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Η ανακοίνωση της UNESCO για την κυκλοφορία της ελληνικής έκδοσης του “Guidance on Generative AI in Education and Research” αποτελεί σημαντικό ορόσημο στις προσπάθειές μας να βελτιώσουμε τις εκπαιδευτικές και ερευνητικές πρακτικές στην Ελλάδα. Ο οδηγός της UNESCO για την περαιτέρω υποστήριξη της εκπαιδευτικής και ακαδημαϊκής κοινότητας της Ελλάδας μεταφράστηκε με την πολύτιμη συνεργασία του Μανώλη Μαυρίκη, της Μαρίας Μαργέτη και της Μαρίας Νιάρη. ΙΕΠ / Επικαιροποιημένος Οδηγός για την Έγκριση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Δράσεων, Εκπαιδευτικού Υλικού για τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων και Ερευνών

Αυτή η προσπάθεια συμπληρώνει τις πρωτοβουλίες του ΙΕΠ για το ρόλο της ΤΝ στην εκπαίδευση που οργανώθηκαν σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ωνάση, τον ρόλο του ΙΕΠ στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την ανάπτυξη κατευθυντήριων γραμμών για εκπαίδευση υψηλής ποιότητας στην πληροφορική και το νέο εγχειρίδιο πληροφορικής που αναπτύχθηκε από μια μεγάλη ομάδα συμβούλων εκπαίδευσης.

Δημοφιλή!!  Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Θέση Προϊσταμένου/ης στο Τμήμα Πληροφορικής, Διαλειτουργικότητας και Δικτύων του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.)

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός θα χρησιμεύσει ως πολύτιμος πόρος για τα εκπαιδευτικά και ακαδημαϊκά μας ιδρύματα.

Δείτε τον οδηγό εδώ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω