POINT SYSTEM

Οικονομική Ανάσα για Φοιτητές με Κάλυψη Εξόδων Στέγασης σε Ξενοδοχεία | Απόφαση ΙΝΕΔΙΒΙΜ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΙΝΕΔΙΒΙΜ: Κάλυψη Εξόδων Ξενοδοχείου για Δικαιούχους Φοιτητές σε Τρία Πανεπιστήμια

Η ΙΝΕΔΙΒΙΜ (Ινστιτούτο Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης) προχώρησε σε μια σημαντική παρέμβαση, καλύπτοντας τα έξοδα διαμονής σε ξενοδοχεία για δικαιούχους φοιτητές σε περιοχές όπου δεν υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες σε φοιτητικές εστίες. Η απόφαση ελήφθη από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΝΕΔΙΒΙΜ στις 10 Ιουλίου 2024, μετά από αιτήματα πανεπιστημίων.

Το πρόγραμμα αυτό αφορά τα επόμενα δύο ακαδημαϊκά έτη (2024-2025 και 2025-2026) και καλύπτει φοιτητές από τα Πανεπιστήμια Κρήτης, Δυτικής Μακεδονίας και Δημοκρίτειο Θράκης. Συνολικά, 650-700 δικαιούχοι θα φιλοξενηθούν κάθε χρόνο σε δίκλινα και μονόκλινα δωμάτια ξενοδοχείων, τα οποία θα επιλεγούν μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας.

Η πρωτοβουλία αυτή αποσκοπεί στην παροχή οικονομικής ανακούφισης στους φοιτητές που πληρούν τα κριτήρια στέγασης. Παράλληλα, η νέα διοίκηση του ΙΝΕΔΙΒΙΜ εργάζεται για την αναβάθμιση των φοιτητικών εστιών και της ποιότητας της σίτισης που παρέχεται στους φοιτητές.

Δημοφιλή!!  Καθημερινότητα των εκπαιδευτικών η εργασιακή εξουθένωση

Η Πρόεδρος του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, κα Άννα Ροκοφύλλου, τόνισε τη δέσμευσή της να βελτιώσει την καθημερινότητα των φοιτητών με διαφανή διαχείριση των προγραμμάτων και σεβασμό στα χρήματα των φορολογουμένων. Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η εξασφάλιση στέγης για δικαιούχους φοιτητές με έξοδα του ΙΝΕΔΙΒΙΜ είναι μια σημαντική πρωτοβουλία που θα συνεχιστεί με συνέπεια και μεθοδικότητα.

Σοκ στις Τιμές Φοιτητικής Κατοικίας: Η Κατάσταση σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΑΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤHΜΙΑΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

PINAKAS-1

pinakas-2

pinakas-3

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω