εκλογες E-WALL

Εκλογές ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας – Υποψηφιότητα: Βάσια Νικολοπούλου Αντιπρόσωπος ΠΟΣΕΕΠΕΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Εκλογές ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας – Υποψηφιότητα: Βάσια Νικολοπούλου Αντιπρόσωπος ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Συνάδελφοι, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου με το Ενωτικό Ψηφοδέλτιο Μελών ΕΕΠ – ΕΒΠ, ως Αντιπρόσωπος της ΠΟΣΕΕΠΕΑ στις επερχόμενες εκλογές του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής της Στερεάς Ελλάδας … Ακολουθούν λίγα λόγια για μένα:
 Εργάζομαι από την 1η Σεπτεμβρίου 2020 σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ), ως Αναπληρώτρια στο Νομό Αττικής και στη συνέχεια από τις 17 Αυγούστου 2022 ως Μόνιμη Εργοθεραπευτρια στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Φθιώτιδας στη Λαμία.
Ασχολούμαι με τους αγώνες των κλάδων μας και υπερασπίζομαι τα εργασιακά μας δικαιώματα τόσο στο χώρο εργασίας, όσο και έξω από αυτόν, μέσα από την συμμετοχή μου σε απεργιακές κινητοποιήσεις, αλλά και συμμετέχοντας στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη αντιπροσώπων μας στους κατά τόπους ΣΕΕΠΕΑ και στο ΠΥΣΕΕΠ.
Στο παρελθόν, με τη δική σας ψήφο, εκλέχθηκα Αναπληρωματικό Μέλος στο ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής και μετά τον διορισμό μου, έχω εκλεγεί Αναπληρωματική Αιρετή στο ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας.
Από τον Οκτώβριο του 2022 έχω την τιμή και την χαρά να ανήκω στο Επιστημονικό Συμβούλιο και να είμαι Γενική Γραμματέας στο Ινστιτούτο Μελετών & Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης (ΙΜΕΓΕΕ), το οποίο στηρίζει και τεκμηριώνει επιστημονικά το έργο των μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ. Το ΙΜΕΓΕΕ είναι ο επιστημονικός φορέας της δευτεροβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης, Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α).
Το e-wall έχει φιλοξενήσει στην ιστοσελίδα του άρθρα μου με στόχο τη δική σας ενημέρωση. Ενδεικτικά αναφέρονται:
Προσπαθώ να βρίσκομαι δίπλα σας, απαντώντας στα προσωπικά μηνύματα που λαμβάνω, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα (εντός 24 ωρών) και πάντα με ευγένεια. Παράλληλα, συμμετέχω στις διαδικτυακές συζητήσεις και απορίες που τίθενται στη κεντρική διαδικτυακή πανελλαδική μας ομάδα στα “Μέλη ΕΕΠ – ΕΒΠ”. Η συμμετοχή μου στη διαδικτυακή ομάδα “Μέλη ΕΕΠ – ΕΒΠ” γίνεται και με ανάρτηση ανακοινώσεων από άλλες διαδικτυακές εκπαιδευτικές ιστοσελίδες, με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας.
Δημιούργησα το καλοκαίρι του 2022 και του 2023 Εκκκαθαρισμενους Πίνακες ανά κλάδο για όλα τα μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ των προκηρύξεων 1ΕΑ & 2ΕΑ μετά τους διορισμούς του 2022 και του 2023. Οι πίνακες αυτοί βρίσκονται στα αρχεία της ομάδας μας “Μέλη ΕΕΠ – ΕΒΠ”. Αυτή ακριβώς η συνεισφορά μου στη κεντρική  διαδικτυακή πανελλαδική μας ομάδα στα “Μέλη ΕΕΠ – ΕΒΠ” με έχει αναδείξει Μέλος με Κορυφαία Συνεισφορά.
Διεκδικώ τη ψήφο σας, ώστε να μπορέσω να σας εκπροσωπήσω επάξια στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΠΟΣΕΕΠΕΑ)!
Πάντα δίπλα σας
Βάσια Νικολοπούλου Εργοθεραπευτρια ΠΕ29
Αν. Αιρετή ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας
Υποψήφια Αντιπρόσωπος ΠΟΣΕΕΠΕΑ “
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Β ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ E-WALL
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω