ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Παράταση Προγραμμάτων Κοινωνικού & Ιαματικού Τουρισμού ΟΠΕΚΑ έως 25 Ιουνίου!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Παράταση Προγραμμάτων Κοινωνικού & Ιαματικού Τουρισμού ΟΠΕΚΑ έως 25 Ιουνίου!

Παράταση έως τις 25 Ιουνίου για την αξιοποίηση των vouchers για τον κοινωνικό και ιαματικό τουρισμό του 2023, που έληγαν στις 30 Μαΐου. Η παράταση αφορά τόσο τους δικαιούχους αγρότες, όσο και τις συνεργαζόμενες με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, βιβλιοπωλεία, θέατρα).

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΠΕΚΑ

Παράταση έως τις 25 Ιουνίου στα τρέχοντα προγράμματα κοινωνικού και ιαματικού τουρισμού για τους δικαιούχους του ΛΑΕ

Τη δυνατότητα χρήσης από τους δικαιούχους αγρότες των vouchers για τον κοινωνικό και ιαματικό τουρισμό του ‘23, που έληγαν στις 30 Μαΐου μέχρι και τις 25 Ιουνίου  δίνει το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας  και ο ΟΠΕΚΑ.
Η παράταση ισχύει και για τις επιχειρήσεις που έχουν συμβληθεί με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ όπως ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, βιβλιοπωλεία, θέατρα.

Δημοφιλή!!  Μέτρα προστασίας των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα από τον καύσωνα / ΥΠΕΣ

Η καταληκτική ημερομηνία προκειμένου οι δικαιούχοι να αξιοποιήσουν τις διαθέσιμες παροχές και να επωφεληθούν από τα τρέχοντα κοινωνικά προγράμματα του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ όπως Κοινωνικού και Ιαματικού τουρισμού, εκδρομικού προγράμματος, πρόγραμμα δωρεάν παροχής βιβλίων και θεατρικών επιχειρήσεων, είναι η 25η Ιουνίου.

Ήδη το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας μέσω του ΟΠΕΚΑ έχει ανακοινώσει τα προγράμματα του 2024 – Λεπτομέρειες στο Link https://opeka.gr/ypoyrgeio-koinonikis-synochis-kai-oikogeneias-opeka-11-imeres-dorean-diakopes-kai-ston-evro-gia-toys-dikaioychoys-toy-lae/

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω