e wall και κουκουβαγια jpg

Οδηγίες για τους Εκπαιδευτικούς και τα Μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ – Μακροχρόνιες Άδειες 2024-2025

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Οδηγίες για τους Εκπαιδευτικούς και τα Μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ – Μακροχρόνιες Άδειες 2024-2025

Σύμφωνα με το άρθρο 125 του Ν.4926/2022, οι διευθυντές/τριες και προϊστάμενοι/ες των σχολικών μονάδων πρέπει να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς και τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ που απασχολούνται στις σχολικές τους μονάδες, καθώς και εκείνους/ες που βρίσκονται ήδη σε μακροχρόνια άδεια (όπως επαπειλούμενης κύησης, κύησης, λοχείας, ανατροφής, άνευ αποδοχών κτλ.), ότι έως και τη 31η Μαΐου 2024 οφείλουν να ενημερώσουν με υπεύθυνη δήλωσή τους σχετικά με την πρόθεσή τους να κάνουν χρήση μακροχρόνιων αδειών για το σχολικό έτος 2024-2025. Όπου είναι εφικτό, πρέπει να υποβάλουν απευθείας τις αιτήσεις τους.

Οδηγίες για τους Εκπαιδευτικούς και τα Μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ:

  1. Ενημέρωση Υπεύθυνης Δήλωσης:
    • Όλοι οι εκπαιδευτικοί και τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ που επιθυμούν να κάνουν χρήση μακροχρόνιας άδειας κατά το σχολικό έτος 2024-2025 πρέπει να ενημερώσουν τη σχολική τους μονάδα με υπεύθυνη δήλωση έως τις 31 Μαΐου 2024.
  2. Υποβολή Αιτήσεων:
    • Όπου είναι εφικτό, πρέπει να υποβάλουν απευθείας τις αιτήσεις τους για τις μακροχρόνιες άδειες.
Δημοφιλή!!  ΦΕΚ / Οργανικών θέσεων - χρονοδιάγραμμα διορισμών και προσλήψεων για το σχολικό έτος 2024-2025.

Τμήμα Αδειών

Η διαδικασία αυτή είναι σημαντική για τον προγραμματισμό και την οργάνωση των σχολικών μονάδων και την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας τους κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2024-2025.

Οι διευθυντές/τριες και προϊστάμενοι/ες των σχολικών μονάδων είναι υπεύθυνοι να διασφαλίσουν ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι έχουν ενημερωθεί εγκαίρως και να συλλέξουν τις απαιτούμενες δηλώσεις και αιτήσεις.

Το Έγγραφο διευθύνσεων

Σύμφωνα με το άρθρο 125 του Ν. 4926/2022, η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για μακροχρόνιες άδειες για το σχολικό έτος 2024-2025 λήγει στις 31 Μαΐου 2024.

Παρακαλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς και μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ που υπηρετούν στις σχολικές μονάδες, συμπεριλαμβανομένων όσων βρίσκονται ήδη σε μακροχρόνια άδεια (π.χ. εγκυμοσύνης/κύησης/λοχείας/ανατροφής/άνευ αποδοχών κ.λπ.), να ενημερώσουν άμεσα τους Διευθυντές/τριες/ Προϊστάμενους/ες για την πρόθεσή τους να κάνουν χρήση μακροχρόνιας άδειας για το επόμενο σχολικό έτος.

Δημοφιλή!!  Βροχή Οργανικών Θέσεων - Πληροφορίες από το e-wall

Εάν είναι εφικτό, μπορείτε να υποβάλετε απευθείας τις αιτήσεις σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στο Τμήμα Αδειών.

Πως υπολογίζονται τα μόρια απόσπασης του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού ( ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού( ΕΒΠ)

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω