ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

ΙΕΠ / Συμμετοχή στις Διημερίδες με θέμα: “Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση”

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΙΕΠ / Συμμετοχή στις Διημερίδες με θέμα: “Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση”

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και το Ίδρυμα Ωνάση συνεργάζονται για να υλοποιήσουν μια σειρά από δράσεις διαλόγου, ενημέρωσης και επιμόρφωσης της εκπαιδευτικής κοινότητας με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση.

Δελτίο τύπου – Συμμετοχή στις διημερίδες με θέμα: “Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση”

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και το Ίδρυμα Ωνάση συνεργάζονται και πραγματοποιούν μια σειρά δράσεων διαλόγου, ενημέρωσης και επιμόρφωσης της εκπαιδευτικής κοινότητας με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση.

Οι δράσεις περιλαμβάνουν δύο διαδικτυακές ημερίδες και ως αποκορύφωμα ένα Διήμερο Φεστιβάλ στο χώρο της ΣΤΕΓΗΣ του Ιδρύματος Ωνάση (4 & 5 Ιουλίου 2024). Το περιεχόμενο των δράσεων έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με πανεπιστημιακούς, εκπαιδευτικούς και ειδικούς και περιλαμβάνουν ένα δυναμικό συνδυασμό συζητήσεων, τοποθετήσεων, παρουσιάσεων, εργαστηρίων και εκθέσεων που θα βοηθήσουν στη διερεύνηση του ρόλου της Τεχνητής Νοημοσύνης στην Εκπαίδευση.

Η πρώτη δράση, πραγματοποιείται την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 (ώρα 17:00-19:00) με θέμα: Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Τάξη. Η Τάξη της Τεχνητής Νοημοσύνης. Πρώτο Διαδικτυακό Στρογγυλό Τραπέζι. Αντικείμενο συζήτησης είναι οι τρέχουσες εξελίξεις στον χώρο της Τεχνητής Νοημοσύνης στην Εκπαίδευση βάσει διεθνών πρακτικών.

Δημοφιλή!!  Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Θέση Προϊσταμένου/ης στο Τμήμα Πληροφορικής, Διαλειτουργικότητας και Δικτύων του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.)

Για την εξασφάλιση συμμετοχής στις διαδικτυακές συνεδρίες διαλόγου και στο Διήμερο Φεστιβάλ και λήψης βεβαίωσης από το ΙΕΠ και το Ίδρυμα Ωνάση, οι εκπαιδευτικοί καλούνται να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής από Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και ώρα 15:00 έως και Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 και ώρα 15:00. Για το Διήμερο Φεστιβάλ του Ιδρύματος Ωνάση στις 4 και 5 Ιουλίου, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Μαζί για την εκπαίδευση ώστε να ενισχύσουμε με τον καλύτερο τρόπο το αύριο των παιδιών μας. Μαζί, ώστε να διερευνήσουμε τρόπους ενίσχυσης της εκπαίδευσης με την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Εγγραφείτε μέσω του συνδέσμου: https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/login.php


Παρασκευή 17/05/2024 (17:00-19:00)

Θέμα: Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Τάξη. Η Τάξη της Τεχνητής Νοημοσύνης. Πρώτο Διαδικτυακό Στρογγυλό Τραπέζι

Συμμετέχουν 4 Έλληνες και Κύπριοι Ακαδημαϊκοί που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό.

Γιώργος Βελετσιάνος, Καθηγητής στο University of Minnesota (https://www.linkedin.com/in/george-veletsianos-5771a42b/)

Ελένη Μαγγίνα, Καθηγήτρια στο University College Dublin (https://www.linkedin.com/in/prof-eleni-mangina-0251a8/)

Μανώλης Μαυρίκης, Καθηγητές στο University College London (https://www.linkedin.com/in/manolis-mavrikis-14b0574/)

Δημοφιλή!!  Νέα Εφαρμογή για τον Υπολογισμό μισθού και εισφορών δημοσίων υπαλλήλων

Χρυστάλλα Μουζά, Καθηγήτρια στο University of Illinois Urbana-Champaign (https://www.linkedin.com/in/chrystalla-mouza-14a36334/)

Συντονίζει η Βάλια Καϊμάκη, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και Δημοσιογράφος (https://www.linkedin.com/in/valiakaimaki/)

Αντικείμενο συζήτησης είναι οι τρέχουσες εξελίξεις στον χώρο της Τεχνητής Νοημοσύνης στην Εκπαίδευση βάσει διεθνών πρακτικών.


Δείτε την Πρόσκληση

Εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης για Εκπαιδευτικούς

Ψάχνετε για εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης; Το Toolify.ai σας έχει καλυμμένους!

AI | Αξιοποίηση Τεχνολογιών Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη: Παρουσίαση για Εκπαιδευτικούς

Μαγνητοσκοπημένα Σεμινάρια για Διαδραστικούς Πίνακες LG & Samsung: Μάθετε πώς να τους αξιοποιήσετε στην τάξη (VIDEO)!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω