ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης για Εκπαιδευτικούς

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης για Εκπαιδευτικούς

Η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΤΝ) διαδραματίζει ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο στον κόσμο της εκπαίδευσης. Πολλές εφαρμογές ΤΝ έχουν σχεδιαστεί specifically για να βοηθήσουν τους εκπαιδευτικούς στην εργασία τους, προσφέροντας μια ποικιλία δυνατοτήτων για την εξατομίκευση της μάθησης, την αξιολόγηση της προόδου και τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας μάθησης.

Για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε, συγκεντρώσαμε μια λίστα με μερικά από τα πιο δημοφιλή εργαλεία ΤΝ για εκπαιδευτικούς

Ακολουθεί η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σαιτ με Εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης για Εκπαιδευτικούς

Πιθανότατα να έχουμε ακούσει ή και ασχοληθεί με την εισβολή της Τ.Ν. στη διεθνή εκπαιδευτική πραγματικότητα και όχι μόνο.
Αν θα θέλαμε, λοιπόν, να εξοικειωθούμε με εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης που απευθύνονται αποκλειστικά σε εκπαιδευτικούς, να μάθουμε και με συντομία ποιες δυνατότητες μας προσφέρει κάθε εφαρμογή, τότε μπορούμε να ξεκινήσουμε από εδώ:
Η ακόλουθη αγγλόφωνη ενδεικτική λίστα εργαλείων Τ.Ν. για εκπαιδευτικούς μας το εξασφαλίζει αυτό, καθώς- εκτός από τις εφαρμογές και τον σύνδεσμο προς αυτές- περιέχει σύντομες περιγραφές τους κ.ά. εύστοχα σχόλια. Έχει τη μορφή βιβλίου excel, άρα αλλάζουμε σελίδες από το κάτω μέρος του.
Ευχαριστούμε τον Denny Hammond που τη συνέταξε, μας προτρέπει να τη μοιραστούμε ελεύθερα και την εμπλουτίζει όποτε το θεωρεί σκόπιμο:
Ας έχουμε πάντα στο μυαλό μας τα εξής : τα ελληνικά είτε δεν υποστηρίζονται καθόλου από κάποιες εφαρμογές ή δεν είναι και η καλύτερη γλώσσα εργασίας τους. Το claude, που κατά τη γνώμη πολλών είναι το καλύτερο chatbot δεν είναι ακόμη διαθέσιμο στην Ελλάδα παρά μόνο με ρήση VPN. Oι δωρεάν εκδόσεις των καθαρά εκπαιδευτικών εφαρμογών (π.χ. magic school) εξασφαλίζουν ποικιλία δραστηριοτήτων που τις καθιστούν ελκυστικές και χρήσιμες ακόμη και στη freemium έκδοση.Ψάχνετε για εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης; Το Toolify.ai σας έχει καλυμμένους!

Δημοφιλή!!  Νέα Εφαρμογή για τον Υπολογισμό μισθού και εισφορών δημοσίων υπαλλήλων

AI | Αξιοποίηση Τεχνολογιών Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη: Παρουσίαση για Εκπαιδευτικούς

Μαγνητοσκοπημένα Σεμινάρια για Διαδραστικούς Πίνακες LG & Samsung: Μάθετε πώς να τους αξιοποιήσετε στην τάξη (VIDEO)!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω