υγεία

Μ.Εβδομάδα 2024: Υπουργός αποκαλεί κάφρους τους διαδηλωτές γιατρούς σε τελετή όπου εγκαινιάζει νοικιασμένο κτίριο του ΕΚΑΒ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Στο πνεύμα της χριστιανικής κατάνυξης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια κτιρίου του ΕΚΑΒ στη Λέσβο προχθές Μ.Τρίτη όπου υγειονομικοί του νησιού είχαν το θράσος να διαμαρτυρηθούν κατά την ομιλία του υπουργού υγείας. Πιστός στο πνεύμα των ημερών ο υπουργός τους απάντησε ότι δεν εκπροσωπούν κανέναν στην Ελλάδα, συμπεριφέρονται σαν κάφροι ενώ ο ίδιος είναι εκλεγμένος και σε μια επίδειξη μετριοπάθειας ανέφερε ότι έχει 68.000 σταυρούς μόνος του. Δείτε το video:

Επίθεση Γεωργιάδη σε Υγειονομικούς: «Κάφροι» «Ανθρωπάκια»

Εκπροσωπώντας, προφανώς κατά τον υπουργό, τους κάφρους γιατρούς/νοσηλευτές που όμως όπως προείπε ο υπουργός αυτοί δεν εκπροσωπούν κανέναν μίλησε η κυρία που βλέπετε στο παρακάτω video:

 

Τέλος ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης αποδοκιμάζει τον υπουργό υγείας με ανακοίνωση του:

Δημοφιλή!!  Χαμός στην πρυτανεία του ΕΚΠΑ: Απολύουν για 2η φορά τον επί 19 έτη συμβασιούχο επειδή τόλμησε να έχει συνδικαλιστική δράση

«Αγαπητοί συμπολίτες και συνάδελφοι ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ήρθε στο νησί μας να εγκαινιάσει το νοικιασμένο κτίριο του ΕΚΑΒ. Μέρες τώρα κυβερνητικοί παράγοντες και συνδικαλιστές, και όπως μας είχε υποσχεθεί ο διοικητής της ΥΠΕ πριν 10 μέρες θα γινόταν συνάντηση. Είχαμε την αφέλεια να τους πιστέψουμε, αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν έγινε η συνάντηση ποτέ για να εκθέσουμε έστω και εμβόλιμα σε ολιγόλεπτη συνάντηση το πρόβλημα της υποστελέχωσης σε προσωπικό του νοσοκομείου. Αντ’ αυτού βρήκαμε μπροστά μας την αστυνομία να μη μας αφήνει να προσεγγίσουμε τον χώρο των εγκαινίων .

Καταγγέλλουμε αυτή τη στάση του υπουργού υγείας ,την απαξίωση του στα όργανα των εργαζομένων.

Χαιρετίζουμε την ανταπόκριση των εργαζομένων και των κοινωνικών φορέων (εργατικό κέντρο Μυτιλήνης, την Ένωση συνταξιούχων, το σύλλογο εργαζομένων των κέντρων υγείας) κ.τ.λ..

Δημοφιλή!!  Ο Κόσμος Εφαρμόζει την Τετραήμερη Εργασία, ενώ η Ελλάδα Προωθεί την Εξαήμερη, Γράφουν οι New York Times

Συνάδελφοι αύριο σας καλούμε στην πλατεία Σαπφούς να τιμήσουμε την εργατική πρωτομαγιά και τους αγώνες που έδωσαν οι εργάτες για να έχουμε καλύτερες συνθήκες δουλειάς και ζωής».

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω