χρονόμετρο

Ολοκλήρωση Εξετάσεων Πιστοποίησης 1.465 Αποφοίτων ΕΠΑ.Σ. & Π.ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Δ.ΥΠ.Α.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ολοκλήρωση Εξετάσεων Πιστοποίησης 1.465 Αποφοίτων ΕΠΑ.Σ. & Π.ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Δ.ΥΠ.Α.

Επιτυχής ολοκλήρωση από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. των εξετάσεων πιστοποίησης 1.465 αποφοίτων των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ.) Μαθητείας και Πειραματικών Επαγγελματικών Σχολών (Π.ΕΠΑ.Σ.) Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α., για πρώτη φορά.

Καθορισμός καθηκόντων, δικαιωμάτων και υποχρεώσεων των μελών του εκπαιδευτικού προσωπικού των Ι.Ε.Κ. Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού.

ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ 1.465 ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΠΑ.Σ. & Π.ΕΠΑ.Σ. ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α.

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία σήμερα, από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., οι εξετάσεις πιστοποίησης 1.465 αποφοίτων των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ.) Μαθητείας και Πειραματικών Επαγγελματικών Σχολών (Π.ΕΠΑ.Σ.) Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α., που διενεργήθηκαν για πρώτη φορά.

Οι υποψήφιοι που εξετάστηκαν σε 12 εξεταστικά κέντρα και σε σύνολο 31 ειδικοτήτων είχαν συνεχή, έγκαιρη, γενική και εξατομικευμένη ενημέρωση ψηφιακά, μέσα από την ιστοσελίδα eoppep.gr για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, σχετικά με το εξεταστικό τους κέντρο, την ημερομηνία που έδιναν εξετάσεις και την τράπεζα θεμάτων της ειδικότητά τους. Με τον ίδιο τρόπο, δια της ιστοσελίδας του ΕΟΠΠΕΠ, θα ενημερωθούν και για τα αποτελέσματά τους.

Δημοφιλή!!  Οι ΣΑΕΚ της ΔΥΠΑ στο Παράλληλο Μηχανογραφικό 2024 – 2025

Η έκδοση αποτελεσμάτων το συντομότερο δυνατό καθώς και η άμεση ενημέρωση των αποφοίτων που εξετάστηκαν, αποτελούν πρωταρχικό μέλημα της Διοίκησης του ΕΟΠΠΕΠ για το επόμενο διάστημα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω