ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κάλεσμα σε παράσταση διαμαρτυρίας & Συγκρότηση ΔΣ ΣΕΕΠΕΑ Κ&Δ Μακεδονίας

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κάλεσμα σε παράσταση διαμαρτυρίας & Συγκρότηση ΔΣ ΣΕΕΠΕΑ Κ&Δ Μακεδονίας

Ο Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας καλεί τα μέλη του, ΣΕΠΕ, ΕΛΜΕ, ΕΛΤΕΕ, Ομοσπονδία και Ενώσεις Γονέων, να συμμετέχουν μαζικά  στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12/2/2024 στις 11.30π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου, στην πλατεία Αριστοτέλους, ενάντια στη διακοπή λειτουργίας των τριών ειδικών σχολείων της Θεσσαλονίκης και να διαμαρτυρηθούμε για τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο ο Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη σε συνεργασία με την Περιφέρεια Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και το Υπουργείο Παιδείας, τα οδηγούν σε διάλυση.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή (επισυννάπεται) ο Σύλλογος Εκπαιδευτικού – Ειδικού Εκπαιδευτικού – Βοηθητικού προσωπικού και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΕΕΕΕΚ Πυλαίας Χορτιάτη η κινητοποίηση θα έχει συμβολικό χαρακτήρα με τίτλο: «Η κηδεία του 2ου ΕΕΕΕΚ Πυλαίας Χορτιάτη και της Ειδικής Αγωγής» από όλους τους αρμόδιους πολιτικούς φορείς: Δήμο, ΥΠΑΙΘΑ, Κυβέρνηση.

Η παρουσία όλων θα είναι πολύτιμη!

Δημοφιλή!!  Επιτακτική Ανάγκη για Διορισμούς στον Κλάδο Φυσικής Αγωγής ΠΕ11: Π.ΕΝ.Α.Φ.Α. - Αναμένουμε Δικαιοσύνη και Υλοποίηση των Εξαγγελιών

Ζητάμε άμεσα λύση για την ασφαλή στέγαση των τριών σχολείων!

Συνεχίζουμε τον αγώνα για το δημόσιο σχολείο: Καθήκον και Δικαίωμα – Εκπαιδευτικοί Κυκλάδων

Ωρολόγιο πρόγραμμα ΕΕΠ-ΕΒΠ / Ενημέρωση της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.

ΟΔΗΓΟΣ: Το έργο του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) στην Ειδική και Γενική Εκπαίδευση

Συγκρότηση ΔΣ ΣΕΕΠΕΑ Κ&Δ Μακεδονίας

Στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 03 Φεβρουαρίου 2024, συνήλθε το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο προήλθε από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 27, 28, 29 Ιανουαρίου 2024, δια ζώσης, με σκοπό τη συγκρότηση σε σώμα. Έπειτα από ομόφωνη απόφαση προκύπτει το παρακάτω Διοικητικό Συμβούλιο:

 

Διοικητικό Συμβούλιο ΣΕΕΠΕΑ Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας

Πρόεδρος: Αρβανίτη Τριανταφυλλιά (Φούλη)

Αντιπρόεδρος: Βουλιώτης Χρήστος

Γραμματέας: Ελένη Τσαγρή (Λένα)

Ταμίας: Μπαξεβάνη Άννα

Μέλος: Γεωργίου Γεωργία 


Αναπληρωματικά Μέλη

Κοκκίνης Νικόλαος

Βίγλη Ειρήνη

 

Το νέο ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας ευχαριστεί όλα τα μέλη του Συλλόγου για τη στήριξη και τη συμμετοχή τους και δεσμεύεται να συνεχίσει το έργο των προηγούμενων Δ.Σ.,  συστηματικά και αγωνιστικά, προς όφελος όλων των συναδέλφων ΕΕΠ-ΕΒΠ.

Δημοφιλή!!  Να σταματήσουν οι απειλές στους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στην απεργία αποχή! Να αποσυρθεί η εγκύκλιος Κατσαρού!

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.)

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω