1d886d58 d4d2 4843 b2e9 910b26ac8edc

Παράνοια – Εκπαιδευτικοί θα αξιολογηθούν από διευθυντή άλλου σχολείου

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η πρωτοφανείς και εκτός κάθε λογικής ενέργειες θεσμών της δημόσιας εκπαίδευσης σε ότι αφορά το ζήτημα του επιθεωρητισμού και της ατομικής αξιολόγησης, πραγματικά δεν έχουν τελειωμό. Αυτή τη φορά μεταφερόμαστε στην Κρήτη, όπου σε μεγάλο ειδικό σχολείο του νησιού ο διευθυντής συντάσσεται στο πλευρό των συναδέλφων του και ακολουθεί την ομόφωνη απόφαση της ΔΟΕ, συμμετέχοντας στην Απεργία/Αποχή που έχει κηρύξει η ομοσπονδία από τις διαδικασίες που συνδέονται με την εφαρμογή του ν.4823/2021 της ατομικής αξιολόγησης. Μπροστά στο πρόβλημα της τοπικής διοίκησης της εκπαίδευσης λοιπόν, δηλαδή το μην υπάρχει διευθυντής για να αξιολογήσει τους νεοδιόριστους, βρέθηκε η λύση με το να ανατεθεί σε διευθυντή κοντινού σχολείου, γενικής εκπαίδευσης,  να βαθμολογήσει αυτός τους νεοδιόριστους του ειδικού σχολείου.

Παράνοια – Εκπαιδευτικοί θα αξιολογηθούν από διευθυντή άλλου σχολείου

Για γέλια και για κλάματα δηλαδή, όπως καταλαβαίνετε είναι η κατάσταση. Μερικές φορές είναι τόσο απίστευτα τα όσα συμβαίνουν που δεν χρειάζεται καν να τα καυτηριάσει και να τα σχολιάσει κανείς. Έχουν πάρει έναν ανεφάρμοστο νόμο, κάτι που παραδέχονται και όσοι πραγματικά πιστεύουν στον επιθεωρητισμό και τον έχουν κάνει λάστιχο. Κάνουν ότι θέλουν και ουσιαστικά οι ίδιοι τον έχουν παραβιάσει 100 φορές. Τα χρονοδιαγράμματα του νόμου έχουν παραβιαστεί εντελώς, βέβαια έτσι κι αλλιώς ήταν χρονοδιαγράμματα επιστημονικής φαντασίας. Κάνουν όποτε θέλουν το Α2, χωρίς να έχει γίνει το Α1(υποτίθεται ότι το προβλέπει ο νόμος..), έχουν διαγραφεί από την πλατφόρμα πολλές περσινές αξιολογήσεις από λάθος το οποίο το αποκρύπτουν τόσο καιρό, διάφοροι σύμβουλοι απειλούν με ότι μπορεί να φανταστεί κανείς ώστε να πείσουν νεοδιόριστους να αξιολογηθούν, εκπαιδευτικοί ειδικής αξιολογούνται αποκλειστικά από συμβούλους γενικής και τώρα κάποιοι θα αξιολογηθούν από έναν ξένο διευθυντή που υπηρετεί σε άλλο σχολείο. Ε τι να σχολιαστεί περαιτέρω; Και εις ανώτερα..

Δημοφιλή!!  Κατατέθηκε η τροπολογία με τις νέες οργανικές - 1555 ΕΕΠ/ΕΒΠ & 1.723 οργανικές Θέσεις εκπαιδευτικού προσωπικού πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

Καμία ποινή ΔΕΝ μπορεί να επιβληθεί σε όποιον συμμετέχει στην Απεργία/Αποχή από την αξιολόγηση

Αξιολόγηση 2024: Καλή Χρονιά με ανασκόπηση για το τι ισχύει και τι προβλέπεται

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω