υγεία

Δεν συγκροτείται υγειονομική επιτροπή σε τεράστια διεύθυνση εκπαίδευσης – Εκκρεμούν δεκάδες αναρρωτικές άδειες

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Προβληματισμό σε δεκάδες εκπαιδευτικούς με σοβαρά ζητήματα υγείας έχει προκαλέσει η αδικαιολόγητη καθυστέρηση στη συγκρότηση πρωτοβάθμιας υγειονομικής επιτροπής στη διεύθυνση εκπαίδευσης Β Αθήνας, σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου εκπαιδευτικών Αμαρουσίου. Στον αέρα ουσιαστικά παραμένουν οι αιτήσεις αδειών για πολύ σοβαρούς λόγους. Δείτε αναλυτικά όλη την ανακοίνωση:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 

Θέμα: « Σχετικά με την αναιτιολόγητη και απαράδεκτη καθυστέρηση της συγκρότησης της Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής Β΄ Αθήνας».

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαμε από τους υπεύθυνους της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας εκκρεμούν προς έγκριση δεκάδες αιτήσεις υπαλλήλων – εκπαιδευτικών της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας προς την Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας σχετικές με εγκρίσεις αναρρωτικών αδειών και αλλαγών καθηκόντων (καρκινοπαθών κ.ά. νοσούντων υπαλλήλων), οι οποίες δεν μπορούν να εγκριθούν λόγω αναιτιολόγητης – απαράδεκτης καθυστέρησης στην συγκρότηση της ομώνυμης πρωτοβάθμιας υγειονομικής επιτροπής.

Σε ερώτησή μας προς την Δ/νση Π. Ε. Β Αθήνας για το πότε θα συγκροτηθεί η υγειονομική επιτροπή η απάντηση που λάβαμε είναι ότι αυτό θα καθυστερήσει αρκετά λόγω έλλειψης ιατρού ο οποίος θα την στελεχώσει. Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου εκφράζοντας την έντονη αγανάκτηση των μελών του – εκπαιδευτικών της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας – καλεί κάθε αρμόδια αρχή, η οποία εμπλέκεται με το ζήτημα της συγκρότησης και της λειτουργίας της Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας να προβούν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να συγκροτηθεί και να λειτουργήσει άμεσα η υγειονομική επιτροπή. Είναι απαράδεκτο για την πολιτεία και την υπηρεσία να βρίσκεται σε τέτοιου είδους αδυναμία συγκρότησης ενός υπηρεσιακού οργάνου δημιουργώντας τεράστια προβλήματα σε δεκάδες υπαλλήλους, οι οποίοι δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη για τις αβλεψίες και τις αδυναμίες της υπηρεσίας και της πολιτείας. Καλούμε το Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε. να επιληφθεί του παραπάνω θέματος.

Δημοφιλή!!  Απομακρυσμένες περιοχές: Εκπαιδευτικοί Νηπιαγωγείων και Δημοτικών θα συμπληρώνουν ωράριο σε Γυμνάσια

Δούλεψε Ασθενής ή Παραιτήσου – Γιατί να πρέπει να επιλέξουμε ή τη ζωή μας ή τη δουλειά μας;

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω