pierrakakis stin ert stochos meg jpg

Πιερακάκης για την Παιδεία και την ιδιωτική εκπαίδευση (βίντεο)

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πιερακάκης για την Παιδεία και την ιδιωτική εκπαίδευση (βίντεο) / Στην εκπομπή StoKentro του ERT NEWS με τον Γιώργο Κουβαρά.

Οπως αναφέρει ο υπουργός «Θέλουμε να μεγιστοποιήσουμε τις συνθήκες συναίνεσης στις μεταρρυθμίσεις σε θέματα παιδείας, γιατί αυτό υπαγορεύουν το συμφέρον και οι προοπτικές της χώρας και των πολιτών».
Ο υπουργός υπογράμμισε ότι η ιδιωτική εκπαίδευση είναι μια πραγματικότητα στην Ελλάδα και ότι η κυβέρνηση θέλει να την εντάξει στο πλαίσιο του δημόσιου συμφέροντος. Για τον λόγο αυτό, το υπουργείο Παιδείας έχει ξεκινήσει μια δημόσια διαβούλευση για τη θέσπιση νομοθετικού πλαισίου για την ιδιωτική εκπαίδευση.

Ο υπουργός Πιερακάκης τόνισε ότι το νομοσχέδιο για την ιδιωτική εκπαίδευση είναι μια μεταρρύθμιση που θα ωφελήσει όλους τους Έλληνες μαθητές και φοιτητές. Θα προσφέρει περισσότερες επιλογές και ευκαιρίες για τους μαθητές, ενώ θα συμβάλλει στην ενίσχυση της ακαδημαϊκής ποιότητας και της έρευνας στην Ελλάδα.

Δημοφιλή!!  Πιερρακάκης: Για υποδομές και σοβάδες που πέφτουν, διορισμούς, πανελλαδικές, συστάσεις ΟΟΣΑ, σχολικά βιβλία

Δεν υπάρχει σχεδόν κανένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και το εξωτερικό: Τι ισχύει; Μύθοι, ανακρίβειες και υπερβολές.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω