magic occult science

Μαγεία και αποκρυφισμός: Νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο / Δεν απευθύνεται σε μαθητευόμενους μάγους 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μαγεία και αποκρυφισμός: Νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο | Ηρεμήστε, δεν απευθύνεται σε μαθητευόμενους μάγους 

Η μαγεία και ο αποκρυφισμός μπαίνουν στα πανεπιστήμια – Το πανεπιστήμιο του Έξετερ στο Ηνωμένο Βασίλειο θα προσφέρει από τον Σεπτέμβριο του 2024 μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη μαγεία και τον αποκρυφισμό. Το πρόγραμμα αυτό θα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από την ιστορία και τον αντίκτυπο της μαγείας στην κοινωνία και την επιστήμη μέχρι τη δυτική λογοτεχνία και την τέχνη, τον θρύλο του βασιλιά Αρθούρου και την ισλαμική σκέψη.
Το πρόγραμμα θα διδάσκεται από ακαδημαϊκούς με εξειδίκευση σε διάφορα πεδία, όπως η ιστορία, η λογοτεχνία, η φιλοσοφία, η αρχαιολογία, η κοινωνιολογία, η ψυχολογία, η δραματική τέχνη και η θρησκεία. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο

Μελετούν τον αντίκτυπο τους στην κοινωνία. «Οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν την ιστορία και τον αντίκτυπο της μαγείας στην κοινωνία και την επιστήμη στη Δύση και την Ανατολή, σύμφωνα με το BBC.» Ιδιωτικά Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και το εξωτερικό: Τι ισχύει; Μύθοι, ανακρίβειες και υπερβολές.

Η επικεφαλής του προγράμματος, Έμιι Σέλοβε, ανέφερε ότι το αυξημένο ενδιαφέρον για τη μαγεία και τον αποκρυφισμό, που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια, οδήγησε στη δημιουργία του προγράμματος αυτού.

Δημοφιλή!!  Πρόγραμμα «Αθηνά»: Δωρεάν Στέγαση για Φοιτήτριες στην Αθήνα

 

8a4154c7 03d6 4783 86c7 653045dca5e0

“Σύντομα και στην Ελλάδα;” (εάν δεν έχουμε ήδη)..

Εγκαίνια: Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού της ΑΕΚ / Εκπαιδευτικές επισκέψεις για παιδιά όλων των ηλικιών (PIC-VID)

Τετράδιο οργάνωσης δασκάλας / δασκάλου & Σχολικό Ημερολόγιο 2023-24

Συχνές ορθογραφικές αντιπαραθέσεις στην ελληνική γλώσσα!!

 

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω