doukas 0

Επίθεση στον δήμαρχο Αθηναίων από ακροδεξιούς για το “μελαμψό” κοριτσάκι και τις παλαιστινιακές σημαίες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, εμφανίστηκε στην πλατεία Συντάγματος για να υποδεχτεί το νέο έτος. Μαζί του ήταν και ένα μικρό κοριτσάκι, το οποίο οι ακροδεξιές ομάδες στα social media διέδωσαν ότι ήταν πρόσφυγας.

Επίθεση στον δήμαρχο Αθηναίων από ακροδεξιούς για το “μελαμψό” κοριτσάκι και τις παλαιστινιακές σημαίες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Τα fake news αυτά προκάλεσαν ένα κύμα ρατσιστικών και ξενοφοβικών σχολίων κατά του δημάρχου και του κοριτσιού. Ο Χάρης Δούκας αναγκάστηκε να απαντήσει με ανάρτησή του στο Facebook, στην οποία ανέφερε ότι το κοριτσάκι είναι η κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού.

Επίθεση στον Δούκα γιατί είχε… μελαμψό κοριτσάκι δίπλα του / Πορτοσάλτε κατά Δούκα για τις παλαιστινιακές σημαίες στο Σύνταγμα

Ο δημοσιογράφος , επιτέθηκε στον δήμαρχο Αθηναίων για τις παλαιστινιακές σημαίες που κυμάτισαν στην πλατεία Συντάγματος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Πορτοσάλτε έγραψε ότι ο Δούκας “ξεπέρασε κάθε όριο” και ότι “έδωσε ρεσιτάλ υποκρισίας”.

Ο Πορτοσάλτε υποστήριξε ότι ο Δούκας, , δεν μπορεί να κατανοήσει τις αγωνίες των Ελλήνων για την ασφάλεια της πατρίδας τους.

 

 

 

Ένας Οδηγός για | Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής υγείας!!

 

Προσωπικά δεδομένα – Οδηγός για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) για σχολεία και εκπαιδευτικούς

 

 

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και το εξωτερικό: Τι ισχύει; Μύθοι, ανακρίβειες και υπερβολές.

Φαίνεται ότι τα ακροδεξιά στοιχεία, οπαδοί του Άρη Πορτοσάλτε, αγρίεψαν και εξαπέλυσαν τη ρατσιστική τους μανία.

 

 

Ευτυχώς που δεν είπαν, όπως κάποιοι άλλοι, ότι το κοριτσάκι δίπλα στον νέο δήμαρχο Αθηναίων, που ήταν κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού, ήταν Παλαιστίνια!

Απαντήσεις του δημάρχου Αθηναίων

Ο Χάρης Δούκας απάντησε στις επιθέσεις που δέχτηκε με ανάρτησή του στο Facebook, στην οποία ανέφερε ότι “η Αθήνα θα είναι πάντα μια ανοιχτή πόλη, μια πόλη που σέβεται τη διαφορετικότητα και την αλληλεγγύη”.

Ο δήμαρχος Αθηναίων υποστήριξε ότι οι επιθέσεις αυτές είναι “μια προσπάθεια να τρομοκρατήσουν την πόλη και τους πολίτες της”.

Ο Χάρης Δούκας κάλεσε τους Αθηναίους να μην φοβηθούν και να συνεχίσουν να αγωνίζονται για μια πιο δίκαιη και δημοκρατική πόλη.

Το μήνυμα του Χάρη Δούκα

«Να ξαναθυμηθούμε την αξία της κοινότητας και της αλληλεγγύης για να κάνουμε μια Αθήνα πιο δημιουργική χωρίς τις ανισότητες που μαστίζουν την κοινωνία» κάλεσε τους Αθηναίους ο νέος δήμαρχος της πόλης Χάρης Δούκας από τη λαμπερή μουσική σκηνή που είχε στηθεί στην Πλατεία Συντάγματος για την υποδοχή του νέου έτους και τη φαντασμαγορία των πυροτεχνημάτων που ακολούθησε.

Λίγο πριν από την αντίστροφη μέτρηση και την εκτυφλωτική έκρηξη των πανέμορφων πυροτεχνημάτων ο νέος δήμαρχος Αθηναίων απηύθυνε χαιρετισμό στην κατάμεστη από χιλιάδες πολίτες πλατεία «στην καρδιά της Ελλάδας στο Σύνταγμα», τονίζοντας: «Σας καλωσορίσω λοιπόν για να αποδεχθούμε όλοι μαζί το 2024 με ελπίδα και πίστη ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ακόμα και το ακατόρθωτο. Είναι μοναδική αλήθεια και πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα να υποδεχτώ τη νέα χρονιά, εδώ ανάμεσά σας, αυτή την ώρα λίγο πριν από το νέο ξεκίνημα. Σας καλώ να ξαναθυμηθούμε όλοι την αξία της κοινότητας της αλληλεγγύης. Σας καλώ να πιστέψουμε στα μικρά και μεγάλα θαύματα που μπορούν να γίνουν αν όλοι ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Για να κάνουμε μία Αθήνα πιο πράσινη, πιο δημιουργική για να μειώσουμε τις ανισότητες που μαστίζουν την κοινωνία μας για την Ελλάδα που αγαπάμε και ονειρευόμαστε. Εδώ απόψε στο κατώφλι του 2024, ας κρατήσουμε τα όνειρά μας ζωντανά και ας δουλέψουμε μαζί για να τα κάνουμε πραγματικότητα. Να ευχηθούμε η νέα χρονιά να μας κάνει όλους πιο δίκαιους και αλληλέγγυους, πιο αισιόδοξους. Το πιο όμορφο ταξίδι τώρα ξεκινάει. Σας ευχαριστώ».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω