κεραμεως scaled

Κεραμέως | Οι γιατροί του ΕΣΥ μπορεί να παίρνουν χαμηλούς μισθούς, αλλά κερδίζουν εμπειρία

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κεραμέως | Οι γιατροί του ΕΣΥ μπορεί να παίρνουν χαμηλούς μισθούς, αλλά κερδίζουν εμπειρία

Υπενθυμίζουμε ότι η Νίκη Κεραμέως είναι ένα από τα μέλη της κυβέρνησης με τις μεγαλύτερες καταθέσεις.

Ξεσηκωμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά δίκτυα γύρω από τη δήλωση της Νίκης Κεραμέως για τους χαμηλούς μισθούς στο δημόσιο τομέα, ιδίως των γιατρών, σε σχέση με τον ιδιωτικό τομέα.

Ελευθερία του λόγου στο διαδίκτυο / Νέος νόμος της ΕΕ για τη λογοκρισία: “παραπλανητικές” αναρτήσεις που θα διαγράφονται αμέσως ή καταστολή της διαφωνίας!

Ένας Οδηγός για | Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής υγείας!!

Να σημειώσουμε ότι το νέο μισθολόγιο για τους διοικητές και τους αναπληρωτές διοικητές των νοσοκομείων φτάνει τα 5.000 ευρώ, όταν οι εφημερίες των γιατρών παραμένουν απλήρωτες επί μήνες.

Η Νίκη Κεραμέως, η οποία τοποθετήθηκε για τις μεγάλες αυξήσεις που δίνει η κυβέρνηση στους Διοικητές και Αναπληρωτές Διοικητές των Νοσοκομείων και στους Διοικητές/Υποδιοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών που φτάνουν το 74%, σε αντίθεση με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που εργάζονται σε αντίξοες συνθήκες με λίγα χρήματα και συχνά με απαράδεκτες υποδομές.

Δημοφιλή!!  Χαμός στην πρυτανεία του ΕΚΠΑ: Απολύουν για 2η φορά τον επί 19 έτη συμβασιούχο επειδή τόλμησε να έχει συνδικαλιστική δράση

“Θα σας πουν μετά για “golden boys” λέει ο Νίκος Ευαγγελάτος στην υπουργό Εσωτερικών.

Στη συνέχεια, η Νίκη Κεραμέως, προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, λέει ότι “όσο καλύτερος είναι ο μσθος ενος διευθυντή, τόσο καλύτερες είναι και οι παρεχόμενες υπηρεσίες στο νοσοκομείο”.

Ανθρώπινα και εργασιακά δικαιώματα στην ιδιωτική εκπαίδευση στις ΗΠΑ: ο εμβληματικός νόμος CIvil Rights Act του 1964 / ΟΙΕΛΕ

Νίκη Κεραμέως: «Οι γιατροί τι τα θέλουν τα λεφτά; Παίρνουν εμπειρία»
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω