ΣΠΙΤΙ

1.400 κατοικίες για δασκάλους, στρατιωτικούς και γιατρούς ανακοίνωσε ο Ν. Δένδιας

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

1.400 κατοικίες για δασκάλους, στρατιωτικούς και γιατρούς ανακοίνωσε ο Ν. Δένδιας

Την κατασκευή 1.400 κατοικιών, οι οποίες θα στεγάσουν, στρατιωτικούς, καθηγητές, δασκάλους και γιατρούς, προανήγγειλε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επί του Προϋπολογισμού. Προσωπικά δεδομένα – Οδηγός για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) για σχολεία και εκπαιδευτικούς

Την κατασκευή 1.400 κατοικιών ανά την επικράτεια, οι οποίες θα στεγάσουν όχι μόνο στρατιωτικούς αλλά και καθηγητές, δασκάλους και γιατρούς, προανήγγειλε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επί του Προϋπολογισμού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δένδιας ανέφερε ότι θα κατασκευαστούν 1.200 κατοικίες για στρατιωτικούς και 200 για καθηγητές, δασκάλους και γιατρούς. Οι κατοικίες θα κατασκευαστούν σε όλη την επικράτεια, με προτεραιότητα σε απομακρυσμένες περιοχές και νησιά.

Δημοφιλή!!  Μέτρα προστασίας των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα από τον καύσωνα / ΥΠΕΣ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι το σχέδιο αυτό αποτελεί μια σημαντική επένδυση για την ελληνική κοινωνία, καθώς θα συμβάλει στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των στρατιωτικών, καθηγητών, δασκάλων και γιατρών, οι οποίοι συχνά αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην εύρεση κατοικίας στις περιοχές όπου υπηρετούν. Ελευθερία του λόγου στο διαδίκτυο / Νέος νόμος της ΕΕ για τη λογοκρισία: “παραπλανητικές” αναρτήσεις που θα διαγράφονται αμέσως ή καταστολή της διαφωνίας!

Η πρώτη φάση του έργου θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2026 και θα αφορά 500 κατοικίες σε 13 νησιά.

Το σχέδιο αυτό αναμένεται να υλοποιηθεί εντός των επόμενων πέντε ετών.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω