loudspeaker 1459128 1280

Youth Pass : Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την πλατφόρμα Youth Pass – Όσα πρέπει να γνωρίζουν για το πρόγραμμα των 150 ευρώ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Youth Pass : Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την πλατφόρμα Youth Pass – Όσα πρέπει να γνωρίζουν για το πρόγραμμα των 150 ευρώ

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων αρχίζει στις 09.11.2023  και λήγει στις 05.12.2023.

Οικονομική ενίσχυση για νέους – Youth pass

Συμβουλές SaferInternet4Kids / Επικίνδυνες διαδικτυακές φιλίες!

Μπορείτε να αιτηθείτε την οικονομική ενίσχυση για νέους. Η ενίσχυση είναι ύψους εκατόν πενήντα (150) ευρώ, κατ’ έτος, με τη μορφή ψηφιακής χρεωστικής κάρτας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα για την πραγματοποίηση αγορών ή τη λήψη υπηρεσιών από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού και των μεταφορών.

Προϋποθέσεις 
Για να λάβετε την οικονομική ενίσχυση θα πρέπει να είστε:

  • νέος ηλικίας δεκαοχτώ (18) ή δεκαεννέα (19) ετών εντός του προηγούμενου από την αίτηση έτους
  • φορολογικός κάτοικος Ελλάδας

Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε:

  •  τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet (αφού πρώτα εγγραφείτε στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (ΕΜΕπ), ώστε να επιβεβαιώσετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου)
  • τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail) και τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου
Η περίοδος των αιτήσεων ξεκινάει την 1η Απριλίου μέχρι και τη 15η Μαΐου κάθε έτους.
Σε περίπτωση, που η έναρξη της περιόδου αυτής συμπίπτει να είναι ημέρα Σάββατο ή Κυριακή ή άλλη αργία, η έναρξη μεταφέρεται στην αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Ειδικά για το πρώτο έτος λειτουργίας της εφαρμοφής δηλαδή το 2023: η περίοδος υποβολής των αιτήσεων αρχίζει στις 09.11.2023  και λήγει στις 05.12.2023.

Η ενίσχυση δεν καταβάλλεται σε φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το εικοστό (20ο) και πέρα έτος της ηλικίας τους εντός του προηγούμενου έτους από την αίτηση.

Δημοφιλή!!  Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ: Καύσωνας Μέχρι την Παρασκευή, 19 Ιουλίου

Η αίτηση υποβάλλεται μία φορά, δεν επανυποβάλλεται μετά και τη συμπλήρωση του 19ου έτους της ηλικίας του δικαιούχου. Η πληρωμή των δικαιούχων για το επόμενο έτος λαμβάνει χώρα αυτοδίκαια, μετά τον επανέλεγχο των προϋποθέσεων.

Η ψηφιακή χρεωστική κάρτα του δικαιούχου παραμένει ενεργοποιημένη για δύο (2) έτη από τον επόμενο μήνα της έκδοσής της.

Δικαιούχοι του Youth Pass ανά έτος είναι φυσικά πρόσωπα, φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας, που κατά την 31η Δεκεμβρίου του προηγούμενου από την αίτησή τους ημερολογιακού έτους έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) ή το δέκατο ένατο (19ο) έτος της ηλικίας τους και δεν έχουν συμπληρώσει κατά την ίδια ημερομηνία το εικοστό (20ό) έτος.

Η ψηφιακή χρεωστική κάρτα του Προγράμματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση αγορών ή τη λήψη υπηρεσιών από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού και των μεταφορών.

Δημοφιλή!!  Αδιανόητη Εκμετάλλευση Εργαζομένων: Εργοδότρια στην Πάρο Ζήτησε από Μητέρα να Δουλέψει και η Ανήλικη Κόρη της

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω