marvin meyer SYTO3xs06fU unsplash scaled

Ψηφιακή Μέριμνα: Άμεση ένταξη σε πρόγραμμα επιχορήγησης αγοράς τεχνολογικού εξοπλισμού και των Διοικητικών Υπαλλήλων του Υπουργείου Παιδείας

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΟΣΥΠ: Αίτημα ένταξης του διοικητικού προσωπικού στην Ψηφιακή Μέριμνα

Άμεση ένταξη σε πρόγραμμα επιχορήγησης αγοράς τεχνολογικού εξοπλισμού και των Διοικητικών Υπαλλήλων του Υπουργείου Παιδείας

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Υπουργείου Παιδείας (ΠΟΣΥΠ) με ανακοίνωσή της ζητά την άμεση ένταξη του διοικητικού προσωπικού του Υπουργείου Παιδείας στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα».

Η ΠΟΣΥΠ επισημαίνει ότι η ένταξη του διοικητικού προσωπικού στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα» θα επιτρέψει στους υπαλλήλους να αναβαθμίσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες και να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις της εργασίας τους.

Προσλήφθηκες αναπληρώτρια/ής; Περιμένεις πρόσληψη; Μάθε τα δικαιώματά σου!

κ. Υπουργέ,

Όπως σας ενημερώσαμε στην συνάντηση μας, θεωρούμε απολύτως προκλητική, την αγνόηση μίας ολόκληρης κατηγορίας υπαλλήλων του Υπουργείου Παιδείας, αυτής των διοικητικών του υπαλλήλων, από κάθε πρωτοβουλία που αφορά στην αναβάθμιση του προσωπικού τεχνολογικού τους εξοπλισμού (tablet, laptop, desktop), τον οποίον πολλάκις έχουν κάνει και κάνουν χρήση, χωρίς καμία αποζημίωση, για την εξυπηρέτηση των υπηρεσιακών αναγκών του ΥΠΑΙΘΑ, όχι μόνον στην περίοδο της πανδημίας, μέσω της τηλεργασίας, αλλά και σε περιόδους έντασης της εργασίας, οι  οποίες  αποτελούν πλέον την εργασιακή μας καθημερινότητα στο Υπουργείο Παιδείας, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα.

Δημοφιλή!!  Το ΥΠΑΙΘΑ καλεί σε παράνομες πράξεις Δ/ντες Εκπ/σης & μέλη ΠΥΣΠΕ - Να μη το δεχτούν - Θα αντιμετωπιστούν με κάθε νομικό και συνδικαλιστικό μέσο - Κινητοποίηση Υπουργείο Παιδείας

Επίσης θεωρούμε απολύτως προκλητική, την αγνόηση των μόλις 4.000 χιλιάδων διοικητικών υπαλλήλων του Υπουργείου Παιδείας (Κεντρική Υπηρεσία & Περιφερειακές Υπηρεσίες), διότι η ένταξη τους στο Πρόγραμμα επιχορήγησης αγοράς τεχνολογικού εξοπλισμού, με επιταγές, των 200 ευρώ,  θα κόστιζε μόλις 800.000 ευρώ, όταν έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα «ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΙΙ», 170.000 εκπαιδευτικοί, των οποίων οι αδιάθετες μόνον επιταγές (περίπου 4.500 αδιάθετες επιταγές), θα επαρκούσαν  για να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες των διοικητικών υπαλλήλων.

Άλλωστε η δράση αυτή που υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας με την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει μεγάλα περιθώρια για την συμπερίληψη μας στους δικαιούχους της.

Με την βεβαιότητα ότι, είστε ο πλέον κατάλληλος, για να ικανοποιήσετε το δίκαιο και εύλογο αυτό  αίτημά μας, αναμένουμε τις άμεσες ενέργειες σας!

Δημοφιλή!!  Να αποσυρθεί τώρα η εγκύκλιος του Περιφερειακού Δ/ντη Αττικής - Κινητοποίηση Πέμπτη 11/7 στις 11.00 - Η τρομοκρατία δε θα περάσει

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                              Ο ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ                                                              ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω