ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Aκαθάριστοι πίνακες ΑΣΕΠ της 1ΓΕ/2023 – 2ΓΕ/2023 ταξινομημένοι κατά κλάδο ή ειδικότητα

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Aκαθάριστοι πίνακες ΑΣΕΠ της 1ΓΕ/2023 – 2ΓΕ/2023 ταξινομημένοι κατά κλάδο ή ειδικότητα

Οι πίνακες του ΑΣΕΠ αναφέρονται στους πίνακες του Ανεξάρτητου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) στην Ελλάδα. Το ΑΣΕΠ είναι μια ανεξάρτητη αρχή που υπάγεται στο Υπουργείο Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Ο ρόλος του ΑΣΕΠ είναι η διενέργεια διαγωνισμών επιλογής προσωπικού για την εισαγωγή στη δημόσια διοίκηση στην Ελλάδα.

Οι πίνακες του ΑΣΕΠ δημοσιεύονται μετά την ολοκλήρωση των αιτήσεων και περιέχουν τα ονόματα των υποψηφίων και τη σειρά προτεραιότητας με βάση τη μοριοδοτηση που πέτυχαν.

Οι πίνακες του ΑΣΕΠ αποτελούν σημαντικό εργαλείο για την επιλογή και τοποθέτηση των υπαλλήλων σε διάφορες θέσεις και υπηρεσίες του δημόσιου τομέα σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπονται από το ΑΣΕΠ.

Πολλαπλοί Κλάδοι ΑΣΕΠ του συνάδελφου εκπαιδευτικού Ιωάννη Τάσιου

Στο παρακάτω αρχείο φαίνονται όλοι οι πίνακες ΑΣΕΠ (ακαθάριστοι) της 1ΓΕ/2023 και 2ΓΕ/2023 ταξινομημένοι κατά κλάδο ή ειδικότητα μουσικής. Δίπλα σε κάθε συνάδελφοι φαίνεται σε πόσους και ποιους κλάδους των προκηρύξεων συμμετέχει.
Δείτε το αρχείο στον σύνδεσμο: 
Υ.Γ: Τις επόμενες ημέρες το αρχείο θα ενημερωθεί και με άλλες προκηρύξεις καθώς θα φαίνεται και αν ο συνάδελφος ανήκει στον Κύριο Πίνακα ΕΑΕ ή στον Επικουρικό.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

Ιωάννης Τάσιου

➡️Αναπληρωτής για χρόνια στη γενική αγωγή σαν ΠΕ70. Διορισμένος από το 2021 στο ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου. ➡️Πτυχιούχος του δημοσίου Πανεπιστημίου Κύπρου (UCY) - Επιστημών της Αγωγής - Δημοτική Εκπαίδευση. ➡️Κάτοχος ΜΑ Εκπαιδευτική Ηγεσία και Πολιτική του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. ➡️Φοιτητής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (HMU) - Διοίκηση Επιχειρήσεων (κατεύθυνση στον Τουρισμό).

Κύλιση προς τα επάνω