pexels rahul 695644

Ανείπωτη τραγωδία ανοιχτά της Πύλου / Ναυάγιο με τουλάχιστον 79 νεκρούς και εκατοντάδες αγνοούμενους!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ναυάγιο στα ανοιχτά της Πύλου με τουλάχιστον 79 νεκρούς και εκατοντάδες αγνοούμενους – μια ανείπωτη καταστροφή!

 

Συγκλονίζει η μαρτυρία γιατρού – «Στα αμπάρια υπήρχαν περίπου 100 παιδιά»

«Ρωτούσα πόσοι ήταν στο σκάφος αυτό, έλεγαν κάποιοι για 750. Υπήρχαν διφορούμενες απόψεις για το πόσα παιδιά ήταν στο πλοίο, άλλοι έλεγαν 50, άλλοι για 100, δεν ήξεραν προφανώς τι συνέβαινε στα αμπάρια», δήλωσε ο καρδιολόγος, Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καλαμάτας και γραμματέας των νοσοκομειακών γιατρών Μεσσηνίας Μανώλης Μάκαρης.

 

Όσο περνούν οι ώρες και ενώ οι έρευνες διάσωσης συνεχίζονται, οι ελπίδες να βρεθούν κι άλλοι επιζώντες εκτός από τους 104 που κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από αυτή την τραγωδία λιγοστεύουν. Είκοσι έξι από αυτούς νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. Κανένας από αυτούς δεν βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Δημοφιλή!!  Αδιανόητη Εκμετάλλευση Εργαζομένων: Εργοδότρια στην Πάρο Ζήτησε από Μητέρα να Δουλέψει και η Ανήλικη Κόρη της

Πιο ανατριχιαστικό, όμως, είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των επιζώντων, οι γυναίκες και τα παιδιά που επέβαιναν στο πλοίο του θανάτου ήταν κλειδωμένα στα αμπάρια. Και ότι τελικά δεν θα μάθουμε ποτέ πόσες αθώες ψυχές χάθηκαν στα νερά της Μεσογείου.

 

pulos metanastes 3

 

Η γελοιογραφία του ΑΡΚΑ είχε μόνο μία λέξη στη λεζάντα για το μοιραίο ναυάγιο στην Πύλο και έγραφε: “Καλημέρα”, ενώ ένα κόκκινο τριαντάφυλλο επέπλεε στην ταραγμένη θάλασσα.

 

arkas 1

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω