τυπετ

Ζήσε τη Μαγεία της Κατασκήνωσης, γνώρισε το ΤΥΠΕΤ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η εμπειρία της κατασκήνωσης είναι από τις δυνατότερες που μπορεί κάποιος να βιώσει και να προσφέρει στα παιδιά του. Οι κατασκηνώσεις του ΤΥΠΕΤ σε Σάνη Χαλκιδικής και Διόνυσο Αττικής, αποτελούν το πιο ιστορικό κατασκηνωτικό project της χώρας που μετρά σχεδόν έναν αιώνα ιστορίας. Μέσα από δεκαετίες προσφοράς και εμπειρίας, με αναρίθμητα καινοτόμα εκπαιδευτικά κατασκηνωτικά προγράμματα που έφεραν επανάσταση σε αυτό που ονομάζουμε κατασκήνωση, το ΤΥΠΕΤ προσφέρει την ευκαιρία στα παιδιά να ζήσουν μοναδικές στιγμές καλοκαιρινών διακοπών, διασκέδασης και κοινωνικοποίησης. Αν αποφασίσατε να χαρίσετε στο παιδί σας τη μαγεία της κατασκήνωσης, τότε εμπιστευτείτε το ΤΥΠΕΤ:

Άθληση, εκπαίδευση, ανεμελιά ! Περιπέτεια στη φύση! Μοναδικές εμπειρίες, Αξέχαστες αναμνήσεις!

Η μεγάλη οικογένεια του Τ.Υ.Π.Ε.Τ, πάντα δίπλα στα Μέλη μας, είναι πανέτοιμη και φέτος να ανοίξει την κατασκηνωτική της αγκαλιά. Η κατασκήνωσή μας στη Σάνη Χαλκιδικής, ο δικός μας αγαπημένος προορισμός, γνώριμος σε αρκετούς από εμάς και συνυφασμένος με ανέμελα καλοκαίρια των παιδικών μας χρόνων, υποδέχεται, και φέτος, τα παιδιά μας για μοναδικές στιγμές δημιουργικής απασχόλησης, ποικίλων αθλητικών δραστηριοτήτων, ξεγνοιασιάς και αναντικατάστατης επαφής με τη φύση!

typet 1

Σε ένα Ασφαλέστατο περιβάλλον Yψηλών Προδιαγραφών, υπό την επίβλεψη των έμπειρων στελεχών μας, οι μικροί κατασκηνωτές, τα παιδιά μας, έχουν τη δυνατότητα και τη μοναδική ευκαιρία, ανέμελα, να απολαύσουν μοναδικές στιγμές, συμμετέχοντας στις ποικίλες εκπαιδευτικές, διαδραστικές, αθλητικές και ψυχαγωγικές οργανωμένες δραστηριότητες. Επιπλέον, να απολαύσουν εξορμήσεις στη φύση και αμέτρητα παιχνίδια με το νερό στην μεγαλύτερη πισίνα των Βαλκανίων και στις 2 βοηθητικές καθώς και στις πιο όμορφες παραλίες της Χαλκιδικής, στη Σάνη Κασσάνδρας. Και βέβαια, τα υπέροχα, προσεγμένα και πλήρως ισορροπημένα μενού, με τη φροντίδα των διατροφολόγων του Ταμείου μας, αναμένεται και φέτος να καταπλήξουν τους μικρούς μας φίλους!

Δημοφιλή!!  «Πικρός» Καφές: Νέες Αυξήσεις Τιμών Λόγω Επιστροφής του ΦΠΑ στο 24%

τυπετ2 τυπετ5 τυπετ7

Σε ένα δροσερό, καταπράσινο και πευκόφυτο τοπίο, μόλις 80 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή Σάνη της Κασσάνδρας, σε ένα χώρο δυναμικότητας 400 ατόμων με άριστες και αναβαθμισμένες υποδομές, όπου κάθε επισκέπτης αιχμαλωτίζεται από το ανυπέρβλητο φυσικό κάλλος, δημιουργούμε κάθε χρόνο μοναδικές εμπειρίες ζωής για τα παιδιά μας και αμέτρητα φωτεινά χαμόγελα.

τυπετ3 τυπετ8 τυπετ10

Οι περίοδοι λειτουργίας της κατασκήνωσης για φέτος είναι οι εξής:

Α Περίοδος: 17/06 – 06/07 – Β περίοδος: 08/07 – 27/07

Παράταση εγγραφών κατασκηνωτών

Λόγω του ιδιαίτερα αυξημένου ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή παιδιών μελών ΤΥΠΕΤ στα κατασκηνωτικά προγράμματα έτους 2024 στον Διόνυσο Αττικής και τη Σάνη Χαλκιδικής, σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής Αιτήσεων έως την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024. Μια μεγάλη κι ασφαλής κατασκηνωτική αγκαλιά περιμένει τα παιδιά μας φέτος το καλοκαίρι! Υποβολή αιτήσεων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας: https://camps.typet.gr.

Δημοφιλή!!  «Πικρός» Καφές: Νέες Αυξήσεις Τιμών Λόγω Επιστροφής του ΦΠΑ στο 24%

Δωρεάν συμμετοχή με Συνεργαζόμενα Ασφαλιστικά Ταμεία. Η διαχρονική εμπιστοσύνη των γονέων, η απόλυτη επιβράβευση του έργου μας! Η χαρά των παιδιών, το μεγαλύτερο κίνητρο κάθε προσπάθειάς μας!

Σας περιμένουμε και φέτος!

τυπετ11 τυπετ13τυπετ14

Εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να εργαστούν στις κατασκηνώσεις μπορούν να καταθέτουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους μέσα από το camps.typet.gr !

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

Αντώνης Καραφώτης

Δάσκαλος, με μεταπτυχιακό, όπως όλοι οι δάσκαλοι.. Μεγάλωσε στη Δράμα, σπούδασε Θεσσαλονίκη, διδάσκει στην Αθήνα. Για πολλά χρόνια είναι στέλεχος κατασκηνώσεων. Ασχολείται με το διάβασμα, τον Παναθηναϊκό και τώρα τελευταία πολύ με το e-wall.. Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Κώστας Σωτηρίου

Κύλιση προς τα επάνω