Πάλι άλλες ημερομηνίες έδωσε το ΥΠΑΙΘ για την τοποθέτηση συμβούλων και διευθυντών σχολείων

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η αλήθεια είναι ότι δε φημίζεται για την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων που θέτει το υπουργείο παιδείας, όμως στο θέμα με το πότε θα οριστούν και θα τοποθετηθούν οι νέοι σύμβουλοι και διευθυντές σχολείων, σπάει ρεκόρ. Πάμε λοιπόν για άλλη μια φορά να μεταφέρουμε τις ημερομηνίες που δόθηκαν σήμερα σε διαδικτυακή συνάντηση του Γ. Γραμματέα με τους διευθυντές εκπαίδευσης.

Οι σύμβουλοι εκπαίδευσης του Α και Β συμβουλίου επιλογής(Αττικής, Στ. Ελλάδας, Θεσσαλίας, Δ. Ελλάδας, Θεσσαλίας) θα τοποθετηθούν στις 6 Απρίλη με ανάληψη υπηρεσίας μεταξύ 7ης και 13ης Απριλίου. Η κύρωση των πινάκων των υποψηφίων διευθυντών σχολείων θα γίνει στις 7/4. Οι δηλώσεις προτίμησης  σχολείων πάνε για μεταξύ 10ης και 12ης Απριλίου, ενώ οι τοποθετήσεις των νέων Διευθυντών Σχολείων αναμένονται από 13 έως 20 Απριλίου. Η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας των νέων διευθυντών σύμφωνα με πρόσφατη τοποθέτηση του Γ. Γραμματέα θα είναι στις πρώτες μέρες του Ιούλη. 

Δημοφιλή!!  Νέο Νομοσχέδιο: Τροπολογία για Τοπικές Προσκλήσεις και Πρόσληψη Αναπληρωτών 2024-2025

Προσοχή όλα αυτά όπως ξέρετε μπορεί να τα διαφοροποιήσει εκ νέου το υπουργείο, εξάλλου έχει εδώ που τα λέμε κάθε λόγο να αλλάξει τις ημερομηνίες ορισμού/τοποθέτησης των συμβούλων τουλάχιστον, μιας και η είσοδος αξιολογητών στο πεδίο της Αττικής που οι συνδικαλιστικοί σύλλογοι είναι πολύ ισχυρότεροι απ’την επαρχία παραμονές εκλογών, μοιάζει πολιτικά αυτοκτονική κίνηση. Ίδωμεν…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω