Ενημέρωση για τις μεταθέσεις πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας – Πως “τρέχει” ο αλγόριθμος μεταθέσεων – Θα υπολογιστούν οι Νέες οργανικές..

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Όσον αφορά τις μεταθέσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας:  Aναμένονται απο το ΥΠΑΙΘ τα κενά ώστε να τρέξουν οι διαδικασίες..

Επειδή λαμβάνουμε πολλά μηνύματα και αντιλαμβανόμαστε το αγχος που υπάρχει, σας αναφέρουμε επιγραμματικά οτι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για μια διαδικασία που είναι δυναμική και αλλάζει συνεχως. 

 

Update με επιφύλαξη γιατί τα δεδομένα αλλάζουν συνεχως;

Γίνεται προσπάθεια (το θεωρούμε σίγουρο) να βγει το ΦΕΚ για τα τμήματα ένταξης πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας (θέλει 2,3 μέρες) ώστε να δοθούν στις μεταθέσεις τα ΤΕ.

Πολύ λιγότερα από 1.100 τα ΤΕ που θα εγκριθούν (με επιφύλαξη, πε70 περίπου 100 – πε60 περίπου 200 – Δ/βθμια 250 περίπου) πλέον, είναι θέμα πολιτικής βούλησης το αν θα δοθούν ως κενά μεταθέσεων.

Θεωρούμε παρα πολύ δύσκολο να συσταθούν οργανικές κοινων ειδικοτήτων, ΠΕ-60 και ΕΕΠ ΕΒΠ αυτή τη στιγμή για τις μεταθέσεις.

Δ/βθμια – Όπως μας ενημέρωσαν τίθεται θέμα με αρκετές περιοχές οπου πλεονάζουν αρκετοί εκπαιδευτικοί (& κοινων ειδικοτήτων με πρωτοβάθμια και αυτή είναι η δικαιολογία για τη μη σύσταση οργανικών)..

Είναι στις προθέσεις του ΥΠΑΙΘ να ικανοποιηθεί ένα μεγάλο ποσοστό των αιτήσεων για μεταθέσεις, ακόμα και αν έχουμε και “λίγους” υπεράριθμους!!

 

Οι μεταθέσεις πάνε για την άλλη βδομάδα, Τρίτη ή Τετάρτη!!

Patreas: Τα κενά των μεταθέσεων που δόθηκαν για τους πε70 είναι λίγο πάνω από 1800.

Μόλις δοθούν τα κενά, τα αποτελέσματα από το σύστημα βγαίνουν άμεσα, είναι δηλαδή διαδικασία μικρής χρονικής διάρκειας…

 

Ενημέρωση σχετικά με την συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ/ΚΥΣΔΕ για τις μεταθέσεις Α/βθμιας-Δ/βθμιας


23-02-23
ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ!!!
ΜΕΤΑΘΈΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ Π.Ε 2023.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Κατανοώντας την αγωνία όλων σας και επειδή κάποιοι που την εκμεταλλεύονται δε διστάζουν να σας παραπληροφορούν, θέλω να σας ενημερώσω ότι οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ που αφορούν τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ειδικής και Γενικής Αγωγής θα συνεχιστούν την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου οπότε, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα τρέξει το σύστημα για ολοκλήρωσή τους!
Πάντα κοντά σας
Φασφαλής Νίκος

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ E-WALL ΓΙΑ ΝΕΑ Τ.Ε., ΣΥΣΤΑΣΗ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ, ΜΕΤΑΘΈΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ 2023 – ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!

Ενημέρωση ΚΥΣΔΕ για τις μεταθέσεις Δ/βθμιας από τον Θοδωρή Κατσωνόπουλο

Σύμφωνα με ενημέρωση του αιρετού μας ενημερώνει ότι ξεκινούν οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΔΕ για τις μεταθέσεις του 2023.

Δημοφιλή!!  Διαδικασία Ρύθμισης Λειτουργικών Υπεράριθμων Εκπαιδευτικών και Κριτήρια Καθορισμού

Αρχικά θα γίνει ο προσδιορισμός κενών οργανικών θέσεων – πλεονασμάτων εκπαιδευτικών ΔΕ για τις γενικές μεταθέσεις από περιοχή σε περιοχή και τις μεταθέσεις στην Ειδική Αγωγή.

Επίσης θα γίνει συζήτηση επί των αιτήσεων μετάθεσης σε καλλιτεχνικά, διαπολιτισμικά και μουσικά σχολεία.

Για τη Γενική τα κενά υπολογίζονται γύρω στα 1320 κι αν συνυπολογιστούν τα πλεονάσματα, το σύνολο των κενών υπολογίζεται στα 470, ενώ στην Ειδική Αγωγή αυτά υπολογίζονται στα 960.

Καταψηφίζουμε τους πίνακες κενών – πλεονασμάτων με βάση τις αποφάσεις του 20ου Συνεδρίου της ΟΛΜΕ και τις θέσεις του κλάδου και γιατί ο αλγόριθμος υπολογισμού είναι κόφτης κενών.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ενημερωτικό εντός των προσεχών ημερών για όλη τη θεματολογία των πρώτων συνεδριάσεων του ΚΥΣΔΕ.


✏️ Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ για τις μεταθέσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ. Εξετάστηκαν όλες οι αιτήσεις στην Ειδικη Αγωγή και από αύριο ξεκιναει η εξέταση των αιτήσεων της γενικής.
Το σύστημα θα τρεξει την επόμενη εβδομάδα και η ανακοίνωση των μεταθεσεων θα γίνει πιθανόν την επόμενη Τετάρτη!
👍 Όλα δειχνουν ότι θα εγκριθούν τα  ΤΕ για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια (έχουν ζητήσει 1.100)!
Ελπίζουμε να συμβεί το ίδιο και με τις οργανικές των ειδικοτήτων!
Πηγή:
Τηλέμαχος Παπαδόπουλος Αιρετός ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου
Άννα Στουμπίδη αν. Αιρετος ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου

Πως “τρέχει” ο αλγόριθμος μεταθέσεων:

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι ο αλγόριθμος των μεταθέσεων τρέχει πολλές φορές και σε κάθε επανάληψη ρυθμίζονται και τα κενά.
Ο Αλγόριθμος “τρέχει” εως το σημείο που δεν βρίσκει κενά… η διαδικασία γίνεται μέσα σε 1 λεπτο χοντρικά.
Μόλις βρεθεί κενο καλύπτεται ενω ο αλγόριθμος τρέχει ξανα από την αρχή και ξανα καλύπτεται από αυτόν με τα περισσότερα μόρια και μετα ξανα από την αρχή η ιδια διαδικασία ελέγχοντας ολες τις αιτήσεις με τη σειριά, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να μην υπάρχουν κενα να καλυφθούν..

Δημοφιλή!!  Επανέναρξη Συστήματος για Αποσπάσεις και Επανεξετάσεις - Εντός της ημέρας 

Καθαρά ποσά των μόνιμων εκπαιδευτικών (πίνακας) – Ποιες κρατήσεις καταργούνται από 1/1/2023 στη μισθοδοσία για αναπληρωτές & μόνιμους εκπαιδευτικούς


Στους οργανικά ανήκοντες εκπαιδευτικούς δεν θα υπολογιστούν οι εκπαιδευτικοί που θα υποβάλουν αίτηση παραίτησης από την υπηρεσία από 1 έως 13 Φεβρουαρίου 2023 (άρθρο 46, παρ. 1 του Ν. 4777/2021- ΦΕΚ25Α’, υπ’ αριθμ. πρωτ 7297/Ε3/23-01-2023 – ΑΔΑ: 969Η46ΜΤΛΗ-2ΔΚ έγγραφο) και δεν την ανακαλέσουν μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της παρούσας εγκυκλίου.

Όπως γνωρίζουμε από την εγκύκλιο δεν θα υπολογιστούν οι ανακλήσεις

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω