Νέοι Πίνακες εκπαιδευτικών – ΑΣΕΠ: Ενημέρωση από τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ Θάνο Παπαϊωάννου για το άνοιγμα των πινάκων

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αναφορικά με τους Πίνακες εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ δήλωσε στις «Συνδέσεις» της ΕΡΤ τα παρακάτω ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Θ. Παπαϊωάννου

Όσον αφορά τους εκπαιδευτικούς και τον διαγωνισμό που αναμένεται διευκρίνισε ότι στον Οργανισμό αναμένουν ότι οι υποψήφιοι θα πλησιάσουν τους 200.000.

Πίνακες εκπαιδευτικών – ΑΣΕΠ: SOS από γονείς με παιδιά ΑΜΕΑ για τη βεβαίωση αναπηρίας ΚΕΠΑ

«Υπάρχουν δύο διαδικασίες που τρέχουν παράλληλα. Υπάρχουν οι διαδικασίες της Ειδικής Αγωγής στην οποία μετείχαν 80.000 άτομα, όπου βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα, βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα της 1ΕΑ και τώρα έχουμε πιάσει την 3ΕΑ τις ένστασεις που είναι 4.000. Το παλεύουμε να διεκπεραιώσουμε γιατί τα σχολεία πρέπει να ανοίξουν τον Σεπτέμβριο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τις ενστάσεις. Τώρα το δεύτερο που τρέχει και αφορά 150.000 – 200.000 άτομα είναι για τη γενική παιδεία» επισήμανε ο κ. Παπαϊώνου.

Δημοφιλή!!  1Γ/2024 : Οδηγίες για τη διεξαγωγή της γραπτής ηλεκτρονικής εξέτασης

ΕΚΔΟΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ΕΑ/2022

Σημείωσε μάλιστα ότι οι προκηρύξει η προθεσμία των αιτήσεων θα τρέξει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου γιατί πολλοί υποψήφιοι ενδιαφέρονται να προλάβουν να πάρουν τα πτυχία όσοι έχουν σε αυτή την εξεταστική να τα πάρουν και τα πανεπιστήμια ελπίζω να τους βοηθήσουν να επισπεύσουν τις βεβαιώσεις λέγοντας ότι «οι αιτήσεις για τους εκπαιδευτικούς της Γενικής Παιδείας θα τρέξουν στο τέλος Φεβρουαρίου και κάποιες μέρες του Μαρτίου».

Τελειωτικό χτύπημα στην εκπαίδευση από Κεραμέως με δηλώσεις για νέο σύστημα διορισμών;

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω