Ενημέρωση για – Ίδρυση Συλλόγου Μόνιμων Εκπαιδευτικών Ε.Α

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

 Αγαπητοί-ές συνάδελφοι-ισσες,

Τα τελευταία χρόνια η εκπαιδευτική κοινότητα έχει γίνει μάρτυρας και μέτοχος παντοειδών αλλαγών, στις οποίες κλήθηκε είτε να αντιταχθεί είτε να υπερθεματίσει, σίγουρα όμως, αποτελέσαν αφορμή για νέες διεκδικήσεις και οράματα.

Απόρροια των ζυμώσεων που έχουν πραγματοποιηθεί, αποτέλεσαν οι νεοφανείς διορισμοί εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής την τελευταία τριετία.

Το «όνειρο» έγινε πραγματικότητα για κάποιους και ο στόχος εκπληρώθηκε. Οι στερήσεις δικαιώθηκαν και η εκπαίδευση κατάφερε να «αγκαλιάσει» τις ανάγκες περισσότερων μαθητών.

Ωστόσο, όσοι έχουν διοριστεί, πιθανότατα έχουν ήδη συνειδητοποιήσει, πως ο διορισμός αποτέλεσε το «πρώτο σκαλί» για την βίωση μιας νέας πραγματικότητας που απαιτεί επίσης, από καρδιάς κόπους, θυσίες και επαναπροσδιορισμό των στόχων που είχαν τεθεί.

Για να συζητούμε λοιπόν, αυτά που αφορούν όλους μας, για να έχουμε συμπαραστάτες στον καθημερινό μας αγώνα, για να παλέψουμε για δικαιότερες εργασιακές συνθήκες, για να διευρύνουμε την επαγγελματική μας εξέλιξη, για να βελτιώσουμε την ποιότητα εκπαίδευσης των μαθητών μας, για να κάνουμε πολλά, μικρά, καθημερινά βήματα που κάνουν μεγάλη διαφορά στην ζωή των μαθητών μας…

Δημοφιλή!!  Άμεση Ανάγκη για Κάλυψη Υφιστάμενων και Σύσταση Νέων Οργανικών Θέσεων Φιλολόγων: Απαραίτητοι οι Μόνιμοι Διορισμοί

Καλούμε όλους σας να δημιουργήσουμε μαζί έναν νέο σύλλογο.

Έναν σύλλογο που απαρτίζεται από μέλη που είχαν την ευκαιρία και την τιμή να συμμετάσχουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο στον ΣΑΚΕΑ, αλλά και νέα μέλη με όρεξη για δημιουργικές αλλαγές.

Έναν σύλλογο που να αναγνωρίζει, να μην υποβαθμίζει και να διεκδικεί όσα δικαιούμαστε και για όσα «παλεύουμε» στην νέα συνθήκη.

Έναν νέο σύλλογο άφθαρτο για να διανύσουμε δρόμους ανοιχτούς.

Γιατί ο δρόμος γίνεται πιο βατός όταν προχωρούμε μαζί.

Η σελίδα είναι: https://www.facebook.com/groups/528672815848587


 

Πίνακες εκπαιδευτικών – ΑΣΕΠ: SOS από γονείς με παιδιά ΑΜΕΑ για τη βεβαίωση αναπηρίας ΚΕΠΑ

ΣΥΝΕΚ: Συνταξιοδοτικός Οδηγός Εκπαιδευτικών 2023

ΠΕΑΝ: «Σύσταση οργανικών κενών στους ΠΕ60-Νηπιαγωγούς και διορισμοί για το 2023»

Δημοφιλή!!  Θέματα Ημερήσιας Διάταξης ΚΥΣΔΕ – 12 Ιουλίου 2024: Μετατάξεις και Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών

Οδηγός μορίων αναπληρωτών δευτεροβάθμιας

ΦΕΚ: Νέες σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας (ΖΕΠ)

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω